vīrieši var visu... sievietes visu pārējo...

21. jūl 2010. 22:04

Atslegas vārdi: Atziņa.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 22. jūl 2010. 00:08

Kas gudrāki - vīrieši vai sievietes? Protams, sievietes.. Kur gan redzēts, ka sieviete izgājusi pie vīra, jo tam ir smukas kājas!

Moon M. 21. jūl 2010. 22:20

Nu tad jau Jums vīriešiem jātaisa tikai dēli...........

Dzēsts profils 21. jūl 2010. 22:16

ko nu muldi. nu ko skuķi var - kūdīt, strostēt...alimentus saņemt? ko vēl? lepojas ar to, ko pašas sagrāvušas. par ko tur lepoties? esat kādu tiltu uzbūvējušas? kādu skursteni uzcēlušas? metro staciju? par ko lepoties? puikas uzcēla Akropoli, puikas venērai rokas nocirta (lai pati pa savām larpatām nebrauktu). tikai vienu vajag - iedvesmu. jūs neesat objekts, tikai subjekts - kā gaļai sāls, kā kamīnam pagale. visi pasaules skaistākie mākslas darbi ir veltīti kam? Nu jā, uzminējāt. Bet kas to pilda, kur ir tas <killingi vipen>? Un Jums galīgi vienalga - pie dirsas mazas ragaviņas un vējā plīvo karodziņš.   Pat Jāņu naktī,jau pēc saullēkta,man piedāvājās divas <mūzas>, par attiecīgu samaksu, protams. Žēl šās, līgo vakarā klienti jāķer,kad mēs kā cilvēki atpūšamies. Laikam grūts darbs,tomēr.
Un vēl <vēzītī> mēles rāda. Kur tā pasaule ripo, jopiķ. Negribu meitu par bērnu, vairāk nekad. Ja nav puika, tad pat no Miera ielas ārā neņemšu, negribu tādu kaunu piedzīvot!

Dzēsts profils 21. jūl 2010. 22:13

Vīrieši nevar bērnu iznēsāt,dzemdēt,ar krūri barot,savukārt bez vīrieša sēklas pie bērna netiks sieviete.

Autorizācija

Ienākt