kas ir dvēseles līdzsvars?

3. aug 2010. 21:28

Vajadzētu būt arī kādam iesākumam, bet es šoreiz iztikšu bez tā.. Katrās nolemtajās attiecībās reiz pienāk brīdis, kuru esmu nosaukusi par „Ak vai” brīdi. Tas ir, kad notiek kas pavisam niecīgs, nenozīmīgs.. bet tu saproti, ka tikko esi bijis liecinieks beigu sākumam. Pēkšņi tu apstājies un nodomā – „Ak vai, aisbergs priekšā”. Jocīgi. Bet tajā brīdī, kad saproti, ka visam patiešām ir jābeidzas, vienalga ir tā neizbēgamā sāpe – vai es patiešām rīkojos pareizi?
Kad sāc it kā baudīt dzīvi - šķiet - jūra ir tikai līdz potītēm. Rodas sajūta, kāda ir atrodoties uz kruīza kuģa, kur pret tevi attiecas kā pret uzlecošu zvaigzni. Un tomēr, tas viss ir tik sasodīti virspusēji.
Tad, tu apstājies un nodomā - galu galā, kas man ir? Nē, nopietni! Nedaudz naudas kabatā, labi kontakti, stilīgs auto un es esmu viens. Jā... ne ar vienu nesaistīts, brīvs kā putns.. Neesmu atkarīga ne no viena un neviens nav atkarīgs no manis.. Mana dzīve ir tikai mana. Bet man nav dvēseles miera.. Un, ja nav šī miera, tad patiesībā - nav nekā.
Tātad... kāda ir atbilde? Kur slēpjas mūsu dvēseles miers? Tas ir jautājums, ko nepārtraukti uzdodu sev. Jūs sapratāt, ko es ar šo biju domājusi?
Rezumē - ir divas lietas, ko šajā dzīvē esmu iemācījusies: atrod kādu, kuru iemīlēt un dzīvo katru dienu it kā tā būtu pēdējā.
Tik atceraties, ka mēs visi esam tikai cilvēki, kuriem vienmēr vajadzēs to kā viņiem nav, vai to, ko nedrīkst! Un tomēr – mūsu izvēle ir jau puse no iespējas.

Atslegas vārdi: mans0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 24. jan 2011. 10:51

Tas ir tad kad jūties labi un vairs jautājums "kas ir dvēseles līdzsvars?" neuztrauc:):):)

Dzēsts profils 14. jan 2011. 01:53

But laimigam no ta, kas tev ir tagad, nevis gaidit laimi no ta, kas tev nav. Laime nav materijaa, laime ir dveselee. Lai laimigs klust ikviens, kas so lasa. :)

Ingrida X. 3. aug 2010. 22:41

Atvaino- neizlasīju tekstu.

Dvēseles līdzsvars- būt ar sevi mierā.

Dzēsts profils 3. aug 2010. 22:14

Jaa morgan ....ta jau sanak . bagats ne bagats bet reizem jaraud ta vai ta .

morgana b. 3. aug 2010. 22:08

maxi-bagaatie arii raud

Dzēsts profils 3. aug 2010. 21:42

es jau katru ritu spoguli smaidu ....jutu to ka matu paliek man uz galvas aizvien mazak ...un par to vairs smaids man nemaz nenesas ....

Dzēsts profils 3. aug 2010. 21:40

Maximus, arī tu vari uzsmaidīt sev un doties dzīvē

Dzēsts profils 3. aug 2010. 21:38

Par ko tu cepies    ieskaties vēlreiz spogulī, uzsmaidi sev un...dodies dzīvē!

Dzēsts profils 3. aug 2010. 21:36

WaaW ! .....es parasti tik garus tekstus nelasu bet ...paskatoties uz bildi man sirds ....
iekliedzas ....Maximusss ! ....teu tas ir obligati jaizlasa ! ....un es vinai paklausiju savis sirdsbalsij
un ko es lasu ! ...es lasu ka ari tu dzivo so dienu ka ta butu tava pedeja .....tas ir tik skaisti dzivot un neko nenozelot baudit to kas dzive ir dots mirklis ir tas ko sopejam just . Tas ir tik skaisti un reize ...ari tik sapigi ja nau arko tai visa dalities . Es taka vairak apr sevi to saku .

Autorizācija

Ienākt