Nu tieši kā priekš šīs sutīgās,karstās vasaras!
Torte bez cepšanas
2 paciņas želatīna
puslitrs krējuma
cukurs
citrons
cepumi - Selga
ievārījums
mellenes(der jabkuras ogas)
Cepumus sadrupina,apjauc ievārījumā(tikai lai mitri),liek trauka(vislabāk ar noņemamu
malu) dibenā, uzber sauju melleņu virsū.............Krējumu saputo ar cukuru un citrona
sulu,tad pieliek želatīnu, lej cepumu masai virsū lai sastingst.
Nākamā kārta......mellenes ar cukuru sablenderē un pievieno želatīnu, lej virsū tortei................Viss!
Palutiniet sevi un savus mīļos!
Lai garšo!
Atslegas vārdi: kulinārija86
Nu vispār es liku 2 paciņas(15+15gr) uz katru kārtu pa paciņai.Labi sanāca!
Ja liek mazāk tad ilgāk jāgaida līdz gatava.
stingrāku negribu. es jau šitā vienreiz iegrābos. kožļene bļin sanāca.:)
Želatīnu vajag 15 gr , bet ja sanāk vairāk ar nekas - stingrāka būs.
želatīnu - kur, cik liet - jāprecizē. un vispār tagad firmām ir dažādi iepakojumi, tā ka receptēm, kur raksta paciņās, eju ar līkumu.:)
MMMM...un tādu no lediņa ārā un...