Dāvanas,ko drīkst dāvināt vienmēr...

27. aug 2010. 10:14

Dāvana liecina par uzmanību,sirsnību,tā rada prieku,pauž jūtas bez vārdiem...
Davanas,ko drīkst dāvināt vienmēr un visiem : puķes,saldumi,augļi,grāmatas rakstāmpiederumi,smaržas,kristāla,sudraba,ādas prieksmeti,keramika,metāla darinātas greznumlietas,gleznas,gravīras,akvareļus utml.
KoTu pats/i pēdējo reizi esi izvēlējusies,kā dāvanu?Un Tev uzdāvināts? Varbūt vispār Tavā dzīvē nekas tāds nenotiek?!

Atslegas vārdi: dzīve atpūta0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 27. aug 2010. 18:40

Man jau dikti patīk gan saņemt dāvanas, gan pašai dāvināt. Ko izvēlejos dāvanām- grāmatas, keramiku, sudrablietas, pukes, saldumus, augļus, ja zinams konkrēti, ko cilvēks vēlas- tad arī tas- vai nu kosmētika, vai kaut kas no garderobes( ģimenes locekļiem ). Saņēmu- puķes, grāmatas, saldumus, rotaslietas, arī praktiskākas saimniecības uzpariktes, jo pati dīcu- vai ka man vajag, vai kā man vajag.

Dzēsts profils 27. aug 2010. 16:11

MAN KĀ PĒDĒJĀ TIKA DĀVANU KARTE UZ  KARSTO AKMEŅU MASĀŽU,  BET VIŅAM- SPORTA AVĪZES ABONEMENTS PUSGADAM UN PIKNIKS KOVBOJU GAUMĒ, AR IZJĀDĒM ZIRGOS. MEITIŅĀM BRAUCIENS UZ ŪDENS ATRAKCIJU PARKU UN TORTES AR SVECĪTĒM!

Vilks V. 27. aug 2010. 12:06

Gadās,ka uzdāvinu....
Bet no sirds...

Dzēsts profils 27. aug 2010. 10:40

Kā tad bez dāvaniņām ! Patīk sanemt , vēl vairāk - dāvināt , kāds prieks ir kādu iepriecināt , uzdāvinot tieši to , kas viņam sagādā prieku ! Tāpēc dāvanas jāgāda laikus , rūpīgi piedomājot ... , vēl ir jauki kādu pārsteigt ar nejaušu dāvaniņu tāpat vien - kaimiņu meiteni ar skaistu matu sprādzi , sirmgalvi kaimiņieni - ar pašceptu pīrāgu , tanti laukos - ar krāsainiem gumijas zābaciņiem rudenim ... , no patīkamiem sīkumiem dzīve kļūst jauka un cilvēki - labestīgāki  

Autorizācija

Ienākt