Kas ir smaržas ar feromoniem un vai tās palīdz pievilināt vīrieti?

2. sep 2010. 00:13

Smaržas – neredzams, toties neaizmirstams, nepārspēts, moderns aksesuārs. Tās paziņo par sievietes ierašanos un turpina atgādināt par viņu, pēc aiziešanas...

Mēs visi tiecamies labi izskatīties, un smaržas - tas ir pēdējais akcents mūsu veidolā. Pateicoties tām, āriene var arī «smaržot».

Pēdējā laikā ļoti daudz sarunu ir par smaržām ar feromoniem. Internetā vilina sludinājumi - «Smaržas ar feromoniem – izkrāsos tavu dzīvi ar spilgtām krāsām un uzdāvinās neikdienišķu pašpārliecinātību!»

Vai tā tas ir? Kas gan ir smaržas ar feromoniem, un vai tās patiešām var piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību?

Feromoni – lidojošas smaržvielas, ko izdala mazos daudzumos, praktiski visi dzīvnieku pasaules pārstāvji, un noteicoši viena veida īpatņu uzvedību aplidošanas un sapārošanas periodā. Feromoni – bioloģiski aktīvas vielas, kuras izsauc asu seksuālu vēlmi, gan sievietēm, gan vīriešiem.

Galvenais smaržu uzdevums ar feromoniem – piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību.

Es mēģināju noskaidrot - vai patiešām feromoni ir spējīgi piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību? Neilgi domājot, es iegāju vietējā seksšopā. Izvēle bija liela, jebkurai gaumei un cena arī dažāda. Sacīšu godīgi, ka gandrīz visas, kuras es ostīju, bija ļoti asas.

Beigās es izvēlējos mazu flakonu - 3 ml, ar daudzmaz asu smaržu. Nākamajā dienā nedaudz iesmaržinājusies aizbraucu uz darbu. Uzreiz sacīšu, ka mans mērķis nebija piesaistīt sev vīriešu uzmanību un atrast savu otro pusīti, man gribējās uzzināt, kā darbojas šīs «lieliskās smaržas».

Nemelošu, bet, kamēr es aizkļuvu līdz darbam, vīrieši reaģēja, bet tikai tie, kuri atradās tuvu, t.i. juta smaržu, un paši drošākie. Vīrieši, kuri ir pieticīgi vai nedroši sevī, kā arī vīrieši, kas nav gatavi iepazīties, nekad nesāks vētraini reaģēt uz kaut kādām smaržām ar feromoniem. Varbūt tie arī jutīs, bet neizrādīs to, tāpēc ka saprāts tiem ir spēcīgāks nekā emocijas.

Darbā no vīriešu puses arī bija paaugstinātā interese. Vīrieši patiešām reaģēja uz smaržu. Īpaši es centos skatīties uz nepazīstamu vīriešu reakciju.

Pamatojoties uz iepriekš teiktā un no manas veiksmīgās pieredzes, es ar pārliecību varu izdarīt secinājumus, šo smaržu izmantošanas rezultātā:

1. Smaržas ar feromoniem izrāda spēcīgu iespaidu uz tiem vīriešiem, kas atrodas tuvu.

2.Daudzām smaržām ar feromoniem (tieši tām, kuras es ostīju veikalā) ir ļoti asa smarža. Tomēr intīmo smaržu galvenais uzdevums – piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību.

3. Vajag atcerēties, ka smaržas ar feromoniem neliks vīrietim iemīlēties jūsos. Šīs smaržas izsauc seksuālu tieksmi, seksuālu ieinteresētību. Tas ir ļoti svarīgi! Sekss un mīlestība tie ir pilnīgi dažādi jēdzieni.

4. Uz dažiem vīriešiem smaržas ar feromoniem nedarbojas, vai šie vīrieši vienkārši neizrāda, ka kaut ko jūt,iemesli var būt dažādi (iemīļotā sieviete, nedrošība, pieticīgums u.t.t.).

5.Jāatceras,ka efekts var būt bīstams. Īpaši, ja šo smaržu jutīs psihiski nevesels cilvēks vai vienkārši piedzēries.

Tātad, smaržas ar feromoniem – patiešām palīdz, bet pie noteiktiem nosacījumiem un tām arī ir savi blakus efekti, kurus es uzskaitīju augstāk. (no interneta)

Atslegas vārdi: sex - dāvāt un gūt baudu40

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 2. sep 2010. 07:43

Tātad, tādas smaržas izsauc interesi pretējā dzimuma tēviņos,zolīdi vīrieši domā ar plecu galvu.

morgana b. 2. sep 2010. 00:42

un veel kaadam vajadziigas dieetas un badoshanaas

Dzēsts profils 2. sep 2010. 00:37

Aga. Un vēl zirglietu veikalā ir nopērkamas ķēdes ar nepārvīlējamu atslēgu

Autorizācija

Ienākt