Nemākuļi seksā!

14. sep 2010. 15:05

Šodien vienā portālā parādījās šāds jautājums :
Meitenes, vai kādai vispār ir gadījies kāds pilnīgs nemākulis seksā (man gan gribētos teikt mīlējoties)? Esmu dzirdējusi no savām družkām visādus nostāstus par nemākuļiem seksā.
Vai tā ir tikai tāda retorika, lai būtu par ko papļāpāt, vai tiešām ir tādi vīrieši, kas neko nemāk?

Bet ja godīgi , tad es arī daudz tādus variantus esmu dzirdējusi, ja nu gluži seksā nav nemākulis, tad bučoties jau točna nemāk.....!
...........tiem kas metīsies man oponēt, ka arī sievietes īr kā baļķi.......mīļie openenti, piekrītu ir kādam arī tāda problēma, bet šoreiz tēma ir par vīriešiem nemākuļiem!

Atslegas vārdi: mileeshanaas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (23)

Dzēsts profils 17. sep 2010. 07:53

Būtībā vīrieši nemākuļi - tādu nav. Visi kaut ko māk, neteikšu sliktāk vai labāk, bet māk. Ja "var ielikt pareizā vietā" - tad par nemākuli nosaukt nevar. Viss smagākais darbs tiek uzticēts vīrietim un vēl atļauties spriest viņš māk vai nemāk. Hm .... tas vispār ir ļoti drosmīgs jautājums, jo sanāk tā, ja sieviete nespēj sasniegt orgasmu dzimumakta laikā, tātad vīrietis ir nemākulis. Nenosodīšu sievietes tagad, bet ja sieva pati necentīsies un nenāks pretī un nepalīdzēs vīram, tad loģiski, ka tā nodarbe ar laiku apnīk un tai zūd jēga, jo sanāk hokejs ar vieniem vārtiem uz abām komandām - ar to gribēju teikt, ka tikai viens cenšas un kaut ko dara, otrs guļ un domā ka vīrietis var sagādāt orgasmu viens pats, nē tā tas nenotiek.

Elita g. 15. sep 2010. 18:18

ja buus maakulis,,,tad galva nesaapees....manupraat taa notiektikai tad kad miileejoties nedomaa par otru,,nejuut otru cilveeku,,,un ja taa notiek,tad manupraat nav iisto juutu....

Dzēsts profils 15. sep 2010. 15:05

Cik nu man tā pieredze, bet tādi izcili nezinīši un nemākuļi nav satikti. Sī joma jau tik pat subjektīvi vērtejama, kā - gaume, patikšana , smarža, katram tas būs pa savam. Nav tak vienoti standarti- ir jāmak tas un tas un tas, savādak- nemākulis. Katrs pāris, sākot seksualās attiecības, sāk no nulles, tā iepriekšējā pieredze neko daudz nelīdz. Katrai sievietei būs patīkamas  savādakas darbības, nekā iepriekšējai dāmai, pat teiksim tā- viena un tā pati darbība var tikt novērtēta dažādi - ja būs dažādi vīriesi un sievietes attieksme pret viņiem..

Dzēsts profils 14. sep 2010. 21:58

Laikam partnerus pārāk bieži nemainu. Tuvas attiecības ir bijušas tikai ar tiem, kurus esmu mīlējusi un laikam mani arī mīlējuši, jo viss ir bijis supper.

Moon M. 14. sep 2010. 16:38

.............SIEVIETEI PIE TĀ ĻOTI STIPRI JĀPIEDOMĀ............ KĀPĒC IR IZVEIDOJUSIES TĀDA SITUĀCIJA ĢIMENĒ.

Dilaila L. 14. sep 2010. 16:34

Moon...............ir tādi, kas aiz sava slinkuma nav pat spējīgi citu atrast, kas viņus saistītu.............viņiem galvenais, lai TV pults pie rokas, kotlete uz šķīvja un aliņš ko pietemt klāt un te neiet runa par kaut kādiem pilnīgiem deģenerātiem, ikdienā pat diezgan prestižu darbu strādā!

Moon M. 14. sep 2010. 16:27

Nu te jau pavīd nianses:-KAD NEKO VĪRIETIM NEVAJAG un otra -KAD VISU PASPĒJ 5 MINŪŠU LAIKĀ......
Pieļauju domu-ka tā pati sieviete viņu vairs nesaista-lai tak viņa paņem grožus savās rokās..........vienkārši viņam neko nevajag no VIŅAS....ne jau vienmēr vīrietis tas vainīgais....

Dilaila L. 14. sep 2010. 16:22

Moon, piekrītu, ka tas ir ideālais variants par to papildināšanu, bet tiešām zinu gadījumus kur sieva iet pa kreisi, jo vīram ar laiku sekss vispār vairs nav vajadzīgs un ja arī ir tad viņš neko dzirdēt negrib par kaut kādu pamācīšanu! Viņam pašam liekas, ka ir baigais Kings un sievai jābūt laimīgai, jau tikai par to, ka šis Kings piecas minūtes ir spējīgs veltīt šai nodarbei!

Moon M. 14. sep 2010. 16:16

Nu kas par muļķībām-nemākulis seksā !!!
Starp diviem mīlošiem cilvēkiem nemēdz tādas lietas notikt,-jo parasti viens otru papildina...jo neviens jau nav professionālis.
Labāk ir varbūt pamācīt un nevis nosodīt....kāpēc vienam otrs jāiedzen kompleksos?-mīloši cilvēki tā manuprāt nedara viss

Dilaila L. 14. sep 2010. 16:11

.............kad precējās (jaunībā) tad varbūt cilvēki vēl tā īsti neapzinās savu ķermeni un savas vēlmes............bet ja laikam ritot viens tā arī paliek pie tās suņa bučas, bet otram tā vajadzība ir nedaudz lielāka, lūk tad sākas tās nepatikšanas!
Un lūdzu nepersonificē šīs lietas personīgi ar mani (.....................Nu tad nepinies ar tādiem, kuriem uz pieres rakstīts) !

Dzēsts profils 14. sep 2010. 16:02

Nu tad nepinies ar tādiem, kuriem uz pieres rakstīts...... ....Nu un Tu gribi teikt ka viņi precējās, tad arī sekss bija retāk nekā JG.......nekā, ja jau apprecējās, tad tajā laikā seksā viss bija OK........un tur nu nezini kurš vainīgs, sieva teiks vienu, vīrs pavisam ko citu.......

Dilaila L. 14. sep 2010. 15:50

Nu ko Tu runā muļķibas...............kāds gūsti dodot...............citam jau uz pieres ir uzrakstīts, ka viņš nezin ko nozīmē vārdiņš dot! Un nav arī taisnība, ka slikti var būt tikai, ja ir gadījuma sakars, zinu, kur arī ģimenē dzīvojot Jaunais gads ir biežāk nekā sekss!

Dzēsts profils 14. sep 2010. 15:47

Nu tas cik mākulīgs vai nemākulīgs ir vīrietis, zināmā mērā ir atkarīgs arī no sievietes. Jo sieviete ir kā impulsa devējs, un ja viņa vnk liek saprast....dari ar mani ko gribi, tikai dari.....tad nu nekas prātīgs nesanāks......kā sauc, tā atsaucēs......Un īstenībā seksā ir jābūt tā.....gūsti dodot......Tā kā ja vēlies sev baudu, sniedz otram baudu......Un tad viss būs OK......Šitās sieviešu runas par nemākulīgiem vīriešiem ir dzirdētas, parasti tās ir pēc gadījuma sakariem........un dažreiz īstenībā tās ir tādēļ, lai citām neuznāktu iekāriens nocelt draudzenei mīļāko, ...... ..

Dilaila L. 14. sep 2010. 15:42

................bet tomēr ja sievietei ir pieredze (ne jau partneru daudzuma ziņā) tad domāju, ka viņa tomēr uzreiz sapratīs, kas ir kas!

Dilaila L. 14. sep 2010. 15:37

Jā Ģirt.................liki man aizdomāties, tiešām pretī taču arī var būt sieviete ar mazām prasībām tajā mīlēšanās mākslā! Pieļauju, ka kādai pietiek arī ar to, ka vīrietis ir atļāvies iedot vienreiz mēnesī vienu suņa buču uz vaiga un viss ir kārtībā, galvenais jau ir tas, lai šādi pieticīgs cilvēks negribētu veidot attiecības ar cilvēku, kurš ar vārdu mīlēšanās saprot kaut ko vairāk par augstāk minēto mīlestības izrādīšanu!

oome S. 14. sep 2010. 15:35

Ir pieredzets  gan loti labs,gan nekaads. Bet to ,vai gulet kaa balkim ir vairaki iemesli. ne tikai galvas saapes.

Dilaila L. 14. sep 2010. 15:32

Man jau liekas, ka visādi var gadīties, bet te būtu svarīgi, lai cilvēkam būtu vēlme saprast un sajust, ka otram ir ne pārāk labi un galvenais arī gribēšana kaut ko darīt lietas labā!!!

Dzēsts profils 14. sep 2010. 15:31

Nu pasaki kas ir mākulis....... .tad varbūt  sapratīšu, iespējams es ar esmu nemākulis..... ....
Kas vienai liek elpai aizrauties, citai ir pilnīgi vienaldzīgs......Priekš vienas esi profiņš, priekš citas nemākulis.......

TheCad T. 14. sep 2010. 15:29

Nu zini, Dilaila, es arī domāju ka man ir labs se*** ar dāmītēm- līdz ar vienu tas bija vairāk nekā izcils, līdz ar to ir trīs kategorijas- izcils labs, viduvējs, un slikts/

Kaija K. 14. sep 2010. 15:27

...ne tikai ir dzirdēts....ir arī pieredzēts...

Autorizācija

Ienākt