Palasot blogus dažreiz rodas sajūta, ka paciešam sev blakus da jebko, lai tikai nebūtu vientuļi.....!

20. sep 2010. 14:56

Es īsti nepiekrītu teorijai par vienīgo īsto ābolu pusīti. Pirmkārt tāpēc, ka cilvēki nav pusītes, bet ir veselumi. Esot attiecībās, tad gan mēs esam puse no pāra, mums katram ir 50 %, bet visādi citādi cilvēks pats par sevi ir 100 % - īgs lielums.
    Otrkārt, balstoties uz pieņēmumu par otrām pusītēm, sanāk, ka to otro pusīti vajag, lai justos labi. Bet tas nozīmē savu labsajūtu padarīt atkarīgu no tā, vai otrā pusīte ir vai nav. Tas nozīmē, ja kādu iemeslu dēļ otrās pusītes nav līdzās, tad ir jājūtas nepilnvērtīgi, kā pusei, Bet tas ir absurds.
OK, varbūt tu neesi puse no pāra, bet tu joprojām esi 100 % tu.
    Manuprāt,  ir ļoti svarīgi, lai cilvēku kopā būšana būtu savstarpēja papildināšana, nevis savas iedomātās iztrūkstošās otrās puses aizpildīšana. Nevajag otram uzlikt šādu grūtu un neizpildāmu misiju, aizpildīt manī kaut ko, ko tikai es pati spēju aizpildīt. Ir svarīgi, lai neatkarīgi no otra esamības vai neesamības katrs pats par sevi justos pilnvērtīgi un laimīgi. Šķiet, ka tieši tad, kad satiekas divi veselumi, attiecības ir vispilnvērtīgākās un piesātinātākās. Ja satiekas pusītes, tad viņi neapzināti viens no otra kaut ko gaida. Sākas centieni privātīpašnieciskot otru, otra hobijus u.tml.....
    Lai vai kā, otra cilvēka līdzās esamībai nevajadzētu būt vienam no punktiem labsajūtas un pilnvērtības sajūtas čeklistē. Protams, ir lieliski, piemētram, vakaros ar mīļoto vīrieti doties izbraucienos ar riteni, bet svarīgi, lai arī tad, kad to dara vienatnē, prieks nebūtu mazāks. Lai otra esamība ir kā bonusa punkts, pievienotā vērtība, nevis nepieciešamība.
    Treškārt, mēs nepārtraukti maināmies. Agrīnos jaunības gados mēs gaidām attiecībās pavisam ko citu nekā tad, kad esam jau nobrieduši. Līdzībās runājot, mainās mana ābola puses forma, kas nenoliedzami ietekmē to, kāda būtu ideālā otrā pusīte.
    Man šķiet, ka viss ir pavisam vienkārši – nav prinči baltos zirgos, nav vieni vienīgie, vienīgie īstie. Daudzi var būt īstie, ja tu esi īstais. Tajā brīdī. Jo tajā brīdī viss ir pa īstam.......

Atslegas vārdi: mīla attiecības1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (18)

Jānis J. 4. feb 2012. 12:34

Sveika! Lūdzu, Draugos uzmeklē domu biedru grupu "Sirdslietu Aģentūra", kur Tu varēsi ievietot savu iepazīsanās sludimājumu pilnīgi bez maksas, dalīties pieredzē par sirdslietām...

Tātad- gaidu Tevi portalā Draugiem un domu biedru grupās meklē grupiņu "Sirdslietu Aģentūra"

Novēlam laimīgu Jauno gadu!
Ar cieņu domu biedru grupa "Sirdslietu Aģentūra"....Sveika! Lūdzu, Draugos uzmeklē domu biedru grupu "Sirdslietu Aģentūra", kur Tu varēsi ievietot savu iepazīsanās sludimājumu pilnīgi bez maksas, dalīties pieredzē par sirdslietām...

Tātad- gaidu Tevi portalā Draugiem un domu biedru grupās meklē grupiņu "Sirdslietu Aģentūra"

Novēlam laimīgu Jauno gadu!
Ar cieņu domu biedru grupa "Sirdslietu Aģentūra"....

Aivars K. 27. okt 2010. 11:38

zini, Albert, izrāvi man vārdus no mutes - par grupņiku runājot.. te nezini,  ar kuru *virtuāli* esi seksojis..ppp

Dzēsts profils 25. okt 2010. 15:21

Man patīk pēdējā rindkopa.
palasot komentārus var tikai brīnīties par to ko cilvēki saskata tik vienkāršā domu gājienā... :)

Dzēsts profils 23. sep 2010. 10:55

Viss tas ko izlasīju izklausās pēc sevis mierināšanas, vairāk ne pēc kā.

Ilze B. 21. sep 2010. 18:16

Viss jau it kā pareizi.............bet tā ir tikai teorija.
Par to var gari un plaši rakstīt ko es nedarīšu, bet par to pārējo nonievāšanu gan
pateikšu.............tas kas tā uzskata par citiem(parasti to sliktāko!) pašam ir ar to
problēmas.Un lai kā liegtos,ka tā nav.............ir!Un vēl kā!

lovely g. 21. sep 2010. 12:39

sava taisnība tur ir. tachu labaas attieciibaas mees otram dodam un viens otru papildinam. tas noziimee, ka mees katrs esam tie 100%, tachu briidii, kad mees satiekam to otru, vinjsh mums klaat iedod veel kaut ko un teoreetiski tad shie muusu procenti pat pieaug. Un, kas tad notiek tajaa briidii, kad shie divi cilveeki izshkjiraas? iespeejams, dalja no shiem pieaugushajiem procentiem paliek, tachu, pilniigi iespeejams, ka vinji tiek izrauti aaraa no dveeseles, panjemot liidzi arii veel kaadu dalju. Protams, ir arii taisniiba, ka ir jaajuutas labi esot vienam jo tikai tad taa pa iistam labi tev blakus varees justies arii tavs miiljotais cilveeks.

Dilaila L. 21. sep 2010. 11:21

Ja godīgi Cad................tad man ir pilnīgi vienalga ko par mani domā Alberts, svešu cilvēku domas par mani man tik tiešām ir pilnīgi vienaldzīgas!

Dzēsts profils 21. sep 2010. 10:25

Katram savs "kumeliņš" mīļāks ........un vientulība laba ar mēru ......  

Broņislavs D. 21. sep 2010. 00:16

Te jau visi vaalee gudros...kurss auns,un kura aita...

TheCad T. 20. sep 2010. 19:05

Nu Dilaila- Alberts tevi dr*ž:D/

Alise .. 20. sep 2010. 18:52

..viss jau teorētiski ir pareizi..Jā, mēs katrs varam justies pilnvērtīgi būdami vieni, bez otra cilvēka sev blakus...Tomēr, tā ir mazliet sevis apmānīšana.., un tomēr pasaule ir iekārtota tā, lai būtu pārītis...sieviete+vīrietis..!..Un nemelosim sev, ka mums katram nav vajadzīgs tas otrais cilvēks līdzās...ja ne kopā dzīvošanai, tad vismaz katrs ilgojas pēc kāda tuva cilvēka, kuram vari piezvanīt kaut vai nakts laikā...ja jūties vientuļš !...un tomēr... otra cilvēka blakus esamība ir viens no labsajūtas punktiem, tas tomēr izmaina dzīves krāsas!..otram nav jāaizpilda mūsos tukšums, bet jāpapildina ...

Dzintars M. 20. sep 2010. 18:46

Hm, sakarīgs teksts. Vismaz Tev ir savas patstāvīgās domas un uzskati. Banalitāšu atražošanas portālā tas jau ir makten daudz.

Dzēsts profils 20. sep 2010. 17:54

J a tikai pa rīikli piesolu,(atvainot,ja nepelnīti kādam tiek!)tad arī nepatīk,kāpēc man jābūtu šeit,lai kādam izpatiktu un lasītu apvainojumus,kuri domāti VISĀM siev.,/,,Vecīši,,,tas neies cauri,vismaz ar mani!

Dzēstss P. 20. sep 2010. 17:11

Tā jau domāju-te vai nu Aitu vālē vai tādas ir!:DDD

Dilaila L. 20. sep 2010. 16:52

Vot tagad sēžu un domāju pie kuras "sugas" sevi pieskaitīt..............es drīzāk no rakstnieku sugas!  

Dzēstss P. 20. sep 2010. 16:48

Man tas atgādina tādu Lielu Grupņiku ar nosaukumu-AMIGOSS!
-Atkarībā no kauna sajūtas Tādi pēc piektā vai pēc piecpadsmitā drāziena noņem bildi un pārtop par pirmā svaiguma preci un riņķa dancis turpinās....
Un,te tādu Pipelīšu mednieces,ka biezs!:DDD
Un,kuras sugas pati Laila būs-tikai bez meliem un *aitu* ar nevālēt lūdzu!:)))

Dilaila L. 20. sep 2010. 16:41

Galvenais jau Albert atpazīt tos drāzienu meklētājus .......... un pasūtīt trīs mājas tālāk! Bet no otras puses ja nebūtu pieprasījuma nebūtu arī piedāvājuma, varbūt kādam neko arī vairāk nevajag kā tikai apmierināt savas fizioloģiskās vajadzības, galvenais, lai pēc tam nav puņķi un asaras kad meklētājs ir aizdevies uz citām ganībām!

Dzēstss P. 20. sep 2010. 16:15

Izklausās jau Pareizi-taču,kā ikkatrā Labā lietā arī i-netā  ir vesels lērums tā saucamie Drāzienu meklētāji un ietērpjot savas dzīvnieciskās vēlmes skaistos vārdos TĀDI klejo no vienas kājstarpes uz otru-tā īsti nemaz pats nesaprasdams,ko īsti viņš/viņa/ vēlas!

Autorizācija

Ienākt