vidio iesaku noskatities un komentet

2. okt 2010. 18:38

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

alberts d. 4. okt 2010. 10:31

Nu ko lai saka uz Fāterlandi,tur pa savu purnu fiksi norautos un nelektos arī jo дорожники с калашниковами стоят на посту.Nu debīli vai slinki....nu un katrs jau dižojas ar to kas ir,kas ar prātu kas ar stulbumu

Dzēsts profils 2. okt 2010. 19:17

viens uzprasijas,otrs iespitejas...vini atrada viens otru...man nepatika  

Dzēstss P. 2. okt 2010. 19:14

Lai arī policistus labāk redzu ejam,nekā nākam-šiem krievu šmurguļiem es tīri cilvēciski 1stundas laikā iemācītu Latviski govoritj!
Ne reizi vien esmu bijis spiests savā zemē runāt krieviski tikai tāpēc vien,ka krievs,kā āzis saķa-ņepoņimaju po latiški!A,nafig man poņimatj po ruski???

Frēzija v. 2. okt 2010. 18:58

Kādreiz pati biju braukusi dežūrizbraukumos, tad vēl bij milicija. Nezinu, ko te var piebilst - spītīgi kā āži no abām pusēm, kultūra, cieņa -  galīgi garām.

Dzēsts profils 2. okt 2010. 18:48

Ammmm ....man pietikas ar to ka noskatiojos 1/5 dalu no filninas ....un man jau vis ir skaidrs talak .Ko es domaju ! ....es domaju ta ; dot piecu gadu laika iemacities latviesu valodu ja nemaces runat pienacigi latviski tad seit vinau nekada zina veelami . Vismaz ta ir Norvegija un es domaju ka netikia saja manis minetaja valsti sadi likumi , tas butu tikai normali , ka kadam no valdivas butu dusas ko tadu skali pateikt , esmu nedaudz dusmigs uz daudzsko ne tikai pa so redzeto klipu vien .

Autorizācija

Ienākt