Uzzini par viņu visu, kamēr viņš guļ

12. okt 2010. 20:16

Aizmiguša cilvēka poza parāda viņa īsto raksturu un atklāj nemierus, problēmas un kompleksus. Lai miega poza būtu dabiska, cilvēkam ir jāguļ regulāri un pietiekamā daudzumā, kā arī jābūt veselam. Viņš nedrīkst miegā salt, tad viņš tīstīsies segā un centīsies sarauties, neatkarīgi no tā, kāds viņam ir raksturs. Jāanalizē poza, kurā cilvēks guļ lielāko nakts daļu, šajā pozā viņš parasti pamostas no rīta.

Cilvēkus, kuri pārsvarā guļ uz sāniem, raksturo līdzsvarotība, drošums, komunikabilitāte. Ja pagriežoties no viena sāna uz otru, poza saglabājas, tas nozīmē, ka cilvēks viegli adaptējas jaunos apstākļos.

Pozas guļot uz sāna - rokas izstieptas pār galvu, viena kāja iztaisnota, otra saliekta celī –ir raksturīga garastāvokļa cilvēkiem. Embrija pozā guļ noslēgta rakstura cilvēki, kuri neuzticas apkārtējai pasaulei, nespēj atklāti paust savas jūtas.

Vīrietis, kurš parasti guļ uz muguras, ir krietns, kaut arī dažbrīd rupjš. Viņš ir pieradis atrasties uzmanības centrā un ir ģimenes galva. Ja rokas ir izstieptas gar sāniem, un poza atgādina kareivi, visticamāk, viņš ir ļoti līdzsvarots un uzstāda augstas prasības gan pret sevi, gan pret apkārtējiem cilvēkiem.

Ja viņš guļ uz vēdera, tas runā par viņa patstāvību un centieniem skaidri sadalīt savas personiskās intereses un apkārtējo cilvēku intereses. Savā tiekšanās pēc kārtības, šādi vīrieši kļūst diezgan apnicīgi.

Ļoti daudz par vīrieti norāda arī tas, cik daudz vietas viņš aizņem gultā un kurā gultas daļā viņš parasti guļ. Ja viņš cenšas aizņemt pēc iespējas vairāk vietas, tas nozīmē, ka arī dzīvē viņam ir nepieciešams pēc iespējas vairāk brīvības. Piekļauties tuvu sienai vai dīvāna atzveltnei, cenšas tie vīrieši, kuriem ir nepieciešama aizsardzība un atbalsts. Gultas vidū guļ vīrieši, kuri ir pārliecināti par sevi, bet impulsīvi.

Nosvērta rakstura vīrieši guļ pa diogonāli gultai. Ja viņš miegā aktīvi pārvietojas pa gultu, tas liecina par virspusēju un infantilu raksturu. Ja cilvēks guļ kails, tas norāda, ka intīmajās attiecībās viņš uzņemas iniciatīvu un nebaidās eksperimentēt. Ja cilvēks guļ ar atvērtu muti, pie tam neciešot no iesnām, viņš ir paļāvīgs, nekritisks, naivs.

Poza, kādā jūs parasti guļat kopā, runā par jūsu savstarpējām attiecībām.

Pati emocionālākā poza skaitās apskāvienu poza ar seju vienam pret otru. Viņa stāsta par spēcīgu emocionālu pieķeršanos partneru starpā, bet sakrustotās kājas - norāda par gatavību cīnīties kopējas laimes labā.

Poza, kurā viens partneris apskauj otru no mugurpuses, ir pati ērtākā un arī seksuālākā. Apkampjošais ir līderis pārī, viņš tiecas aizsargāt savu partneri. Ja jūs guļat lielā attālumā viens no otra, vai arī pagriežoties mugura pret muguras, tas norāda par konfliktu starp partneriem. Bet nav vērts uzreiz uztraukties, iespējams ir karsts vai jūsu ķermeņiem vienkārši ir jāatpūšas. Ja šai pozā jūsu muguras kaut drusciņ saskaras, tas liecina, ka jūs abi esat spilgtas personības un vērtējat viens otra neatkarību.

ManaGimene.lv

Atslegas vārdi: miegs16

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 12. okt 2010. 21:18

Leonīd- tu nu gan esi naivs....

Minka s. 12. okt 2010. 20:21

  Aizmidzis cilvēks nekādu raksturu parādīt nevar,jo viņš GUĻ - viņa SMADZENES  ATPŪŠĀS. Ar to viss pateikts

Autorizācija

Ienākt