Vai ir vērts strādāt?

19. okt 2010. 13:44

Patreizējā situācija valstī ir pavisam ne tik laba kā tai vajadzētu būt. Ir ārkārtīgi daudz bezdarbnieku. Daudzi no viņiem saņem bezdarbnieku pabalstus un pabalstus no pašvaldībām un nemaz negrib meklēt darbu. Kāpēc gan būtu jāstrādā, ja naudu var vienkārši saņemt, ja esi trūcīgā statusā?
Kā lai jūtas tie cilvēki, kuri strādā un saņem minimālo algu, kas nemaz nav daudz lielāka par pabalstu?
Pašvaldības maksā 100 Ls cilvēkiem, kuri strādā tikai apmēram 4 stundas dienā (tas neattiecas uz visām pašvaldībām). Taču cilvēki, kuri strādā 8 stundas, saņem 130 Ls.
Kuram tad ir labāka situācija? Vai vispār ir vērts strādāt?
Šīs ir manas pārdomas. Es pati nepiederu ne pie vienas minētās kategorijas.
Vienkārši gribu zināt citus viedokļus par šo problēmu.

Atslegas vārdi: problēma2, bezdarbnieki0, valsts pabalsti0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

nadya c. 19. okt 2010. 13:50

te jau problema ne algas te problema ka cilvekam gribetos stradat to darbu ko viņš mil un zin un tur aigt,diemžel tas musu laikos neiznak un cilveks nolaiž rokas tad vinš vienkaši sež un gaida kad tad viss mainisies,bet ir katigorija kura vissu laiku kautko mekle,gatavs stradat vissadus darbus jo vienkaši nemak sedet viena vieta,nu un ir vienkaši slinkotaju kuri un senos labakos gados mekleja kautko tadu kur maksatu bet nekonevajadzetu darit,un ir vienalga cik maksa te ir cilvekos problema

Dzēsts profils 19. okt 2010. 13:48

Ko čīksti , tad? Ir cilvēki , kas palikuši sen bez pabalstiem! Priecājies , ka ir darbs! 100 latnieku vairs nebūs,  jo valstij naudas jau ir izsmeltas.Varēsiet dzīvot  un bērza mizas graust, kā to darīja pēckaru laikā.

Autorizācija

Ienākt