Tevi ir pārņēmušas raizes

28. okt 2010. 21:39

Pārdomām

Tevi ir pārņēmušas raizes, tās mēģina tevī apslāpēt Kunga mīlestību? Cilvēki, kas tevi apgrūtina, traucē mīlēt Dievu? Tad zini – pat tad, ja tu nepelnīti saņem sitienus, it visu uzlūko kā žēlastību! Ar labu prātu pieņem katru brīdi tādu, kāds tas ir, mīli tos, kas tev sagādā raizes, negaidi atbildi uz savu draudzību, mīli cilvēkus, nevēlēdamies no viņiem neko citu kā vien to, lai tie kļūtu par labākiem kristiešiem. Tas būs svētīgāk par vientuļnieka dzīvi.

Ļaudis atzīs, ka tu mīli Kungu, tad, ja ikviens, kas vien pasaulē būtu grēkojis pret tevi, kā tikai iespējams grēkot, sastapis tavu skatienu, lūgtu piedošanu un dotos prom, to saņēmis. Un, ja šis cilvēks nelūdz piedošanu, tad palūdz tu, vai viņš nevēlas piedošanu saņemt. Un, ja vēl simts reižu tu viņu sastapsi, mīli viņu aizvien vairāk un dari to tāpēc, lai vestu savu brāli pie Kunga.

Atslegas vārdi: ticī0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Frēzija v. 28. okt 2010. 23:47

Tur man neviens nestājas ceļā - mīlēt Dievu, bet visi labi tāpat nebūs, tāpat kā nav iespējams mīlēt visus cilvēkus...........cienīt - jā  

kārumnieks j. 28. okt 2010. 22:19

ar acīm pārskrēju pāri tekstam..."itvisu uzlūko kā žēlastību"..neko sev, zhēlastība! Zini, vienmēr var vēlēties labāk un vienmēr būt arī daudz sūdīgāk, kā tas īstenībā ir. Izskatās, ka Tu zini, kur ir atrodams Ēdenes dārzs?!

Alla T. 28. okt 2010. 22:10

ja   amigosā raksta  muļķīgas anekdotes un vēl šādas tādas muļķības ,kāpēc es nevaru ielikt blogā tādu ierakstu?

Heino V. 28. okt 2010. 21:42

Diez vai tevi te sapratīs.

Autorizācija

Ienākt