Kad spēlēt kāzas

6. nov 2010. 12:11

Kad rīkot kāzas — jautājums nav no vieglajiem. Katram pārim var patikt savs gadalaiks. Ir svarīgi uzzināt ar kādām priekšrocībām un trūkumiem var nākties saskarties katrā gadalaikā, lai pašā pēdējā brīdī nepārsteidz negaidītas situācijas, kuras, ticiet mums, rodas vienmēr.

Ziemas Kāzas

Krievijā kāzas svinēja tieši ziemas laikā. Laiks no Ziemassvētkiem līdz pašiem meteņiem skaitījās pats ērtākais un labvēlīgākais kāzām. Tā kā, ja Jūs pieturaties pie tradīcijām, tad kāpēc nesvinēt kāzas ziemā?

Kādi ir plusi un mīnusi ziemas kāzām?

Plusi

# Ievērojami pazeminās cenas un sagatavoties visās sfērās ir daudz vieglāk. Piemēram, ziemas mēnešos krīt cenas banketu zālēm un kafejnīcām. Atlaides dod frizieri, vizāžisti, automašīnu nomas aģentūras u.t.t.

# Kāzu salonos palielinās kleitu un aksesuāru sortiments, bet cenas krasi pazeminās. Dažreiz pat iesākas izpārdošanas. Rindu praktiski nav, un pārdevēji var atlicināt jums uzmanības tik daudz, cik ir neiespējami vasaras mēnešos. Varēsiet mierīgi uzlaikot kleitas vienā vietā un braukāt pa citiem saloniem, neraizējoties, ka citā salonā noskatītā kleita varētu tikt nopirkta pirms jums.

# Tātad, ja jums ir ierobežoti naudas līdzekļi, bet kāzas vēlaties rīkot .

Ko vēl varam piebilst par ziemas kāzām?

# Rindu Dzimtsarakstu nodaļās un Pilīs gandrīz nav. Jūs mierīgi varēsiet ne tikai izvēlēties jebkuru datumu, bet arī jebkuru laiku.

# Ziemas ainavas ir neticami skaistas. Lieliski izskatīsies fotogrāfijas, kas ir fotogrāfētas uz koku fona, kuri ir pūkaini un balti apsniguši.

# Ļoti romantiski svinēt savas kāzas visu iemīlējušos dienā — 14.februārī.

Rudens Kāzas

Lūk mēs nonācām arī līdz rudenim. Daudziem rudens asociējas ar dubļiem. Arī pareizi, bet šie vārdi attiecas tikai uz oktobra beigām un novembra sākumu. Bet rīkot kāzas septembrī vai oktobra sākumā, droši vien, neviens neatteiksies.

Plusi

# Tāpat kā vasarā, līgava var neaizdomāties par savas kleitas dažādību, var nebaidīties nosmērēt to.

# Augļi lēti.

# Kāzu buķete, kā likums, nav dārga un no dažādiem ziediem.

# Ļaudis atgriežas no atvaļinājumiem un jaunlaulātie varēs savākt visus viesus.

# Cenas visiem kāzu pakalpojumiem sāk krist.

Mīnusi

# Ja jūs grasījāties svinēt kāzas vēlā rudenī, tad gatavojieties sliktiem laika apstākļiem, lietus un aukstuma.

Atslegas vārdi: kāzas3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Vasilijs P. 6. nov 2010. 12:23

ir pazistami vairaki autoru darbi-un visiem si tema ir likusies nozimigs dzives fragments...

Autorizācija

Ienākt