Precēties vai neprecēties? 10 - jā un 10 - nē...

7. nov 2010. 11:57

TVNETA raksts:

Liela daļa sieviešu, būdamas vēl mazas meitenes, ne reizi vien ir sapņojušas par savu kāzu dienu – par balto princešu kleitu, garu, garu plīvuru un pasakaini skaistu līgavaini... Taču, pieaugot un sākot veidot reālas attiecības ar vīriešiem, mēs, sievietes, vairāk vai mazāk sadalāmies divās daļās – tās, kuras uzskata, ka labāk ātrāk apprecēties, un tās, kas labāk izvēlas baudīt dzīvi un laulības ostā tik ātri vēl nestūrēt. Šoreiz aptaujājām pašas sievietes, lai noskaidrotu, viņuprāt, spēcīgākos argumentus PAR un PRET laulībām.  

Domās?

Atslegas vārdi: attt0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

kristaps P. 20. nov 2010. 13:48

Sievasmāte zvana uz dzemdību namu: -Pie jums vakar meiteni aizveda,ko viņa piedzemdēja? Medmāsa atbild: -Pie mums meitenes neved!

Dzēsts profils 20. nov 2010. 13:47

Mans viedoklis, NĒ neprecēties, Es neesmu bijusi precēta...un nebūšu...ja ir labi tā pat,tad lai arī tā paliek :)

Andris A. 8. nov 2010. 16:55

Visstabilākās,pēc maniem novērojumiem,ir...civillaulības! Pazīstu pat personīgi vienu jauku pāri kuri jau 14 gadus dzīvo kopā,bet precēties netaisās,kaut arī šis fakts varen šokē abu radiniekus,draugus un paziņas,kuri paši jau n-tās reizes ir precējušies un šķīrušies...šo abu klātbūtnē.Un kārtējās kāzās(kurās šis pāris labprāt aizvien piedalās) viņiem nepārtraukti jautā; kad tad jūs beidzot precēsieties? Viņi tikai atjoko: kādēļ jāprecās,vai tāpēc,lai pēc tam izšķirtos?

Ledija J. 7. nov 2010. 23:54

es reiz iekritu sajas lamatas,tagad vairak nekapju uz vieniem un tiem pasiem grabekliem. viereiz jau ir japiedzivo tas viss,bet ari tas nav teikts ,ka lauliba bus neveiksmiga,ta ir lotoreja. vins vin ,cits zaude

Autorizācija

Ienākt