Kas ir mīlestība?

15. nov 2010. 18:06

Mīlestība nav tikai jūtas, bet arī prāta lēmums darīt vislabāko otram. Mīlestība būs pazemiiba un ticība, mlestība ir tā, kas piepilda cilvēku dzīvi.
Mīlestība- vārds, kam ir tik daudz nozīmju, tas ir tik daudzveidīgs, izrunājot šo vārdu, katru reizi tam ir savs krāsu tonis, sākot no zeltaina un beidzot ar pilnīgi melnu. Mīlestību pavada putna lidojums un asas sāpes. Nekad un neviens neatradīs divus vienādus vārda- mīlestība skaidrojumus. Vienam tas būs burvīgs vakars pie jūras, bet otrs par mīlestību nosauks nopirtu tieši viņam dārglietu. Vienam mīlestība ir domu lidojums, bet otram mīlestība ir cilvēks ar fizisku skaistumu. Jebkurā gadījumā tās ir visbrīniīgākās jūtas, ko cilvēks var izjust, zēl, bet ne katram tas ir dots.
.“Mīlestība” ir skaists vārds, ar kuru apzīmē katra cilvēka pienākumu rūpēties par Viņu, negaidot nekādu, pat pēcnāves, atzinību ne no Viņa/Viņas, ne no mīlestības apdzejotājiem, ne arī pašam no sevis. Mīlestība ir vienīgais patiesi bezatlīdzības darījums cilvēka dzīvē, kurā ieguvējs ir viņš pats…kāpēc? tā vienkārši ir.
Mīlestība ir tad, kad otru mīli vairāk par sevi! Tieši tik vienkārši!
  Eņģeļi to dēvē par debesu līksmi, velni par elles mokām, bet cilvēki par mīlestību.
.Mīlestība- vārds, kas izsaka visu, ko sirds vien var just...Tā ir vēlme būt kopā, rūpēties, dalīties, piederēt, tās ir domas un jūtas veltītas vienam cilvēkam, tam īstajam un vienīgajam...Mīlestība ir tad, kad vairāk nevajag nevienu citu, jo viss, pēc kā sirds ilgojas ir mūsu mīļotajā cilvēkā...
Pusaudža domas : Mīlestība esot pasaulē svarīgākā lieta, bet, manuprāt, basketbolam arī nav ne vainas.:D

Atslegas vārdi: Kas ir mīlestība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Ledija J. 17. nov 2010. 11:53

http://www.youtube.com/watch?v=DrbRPu0tOtQ, ista milestiba visskaistakas jutas pasaule

Dzēsts profils 15. nov 2010. 18:22
Autorizācija

Ienākt