Kas un priekš kam tas??!

22. nov 2010. 16:09

Kādos gadījumos ir jālieto Transfer Faktors?

1. Bieži atkārtojošās infekcijas, kuras izsauktas pateicoties baktērijām, vīrusiem, sēnītēm, hlamīdijām u.c., pie tiem pieskaitāmas strutaini ādas un zemādas bojājumi, elpošanas sistēmas saslimšanas (bronhīts, pneimonija), mutes dobuma un LOR orgānu iekaisumu slimības, urīnizvadsistēmas iekaisumi, gremošanas sistēmas traucējumi, kam raksturīga caureja un disbakterioze, hronisks hepatīts, HBsAg pārnēsāšana, biežas ARVI (3-4 reizes gadā), nezināmas izcelsmes drudzis, ilgstoši paaugstināta temperatūra, atkārtota limfezglu palielināšanās. Šādi gadījumi liecina par nomāktu imūno sistēmu. Šādos gadījumos būtu vēlams lietot Transfer Factor Advance ar izteiktu antigēnspecifisko iedarbību.

2. Gadījumos, kad imunitāte uz aģentu reaģē neadekvāti spēcīgi, tā vietā, lai vienkārši aizargātu organismu, attīstās alerģiskas saslimšanas: neirodermīts, ekzēma, dažreiz kopā ar astmātisko bronhītu, astmu, alerģiskām iesnām. Pie tām peskaitāmas alerģijas pret medikamentiem, ķīmiskā un pārtikas alerģija.

3. Ja organisms kļūdaini reaģē uz paša šūnām un audiem, rodas autoimūnas saslimšanas. Tas ir reimatoīdais artrīts, sistemātiska sarkanā vilkēde, izkaisītā skleroze, autoimūnas asins saslimšanas. Derētu atcerēties, ka nereti ilgstoša hroniska saslimšana nereaģē uz tradicionālo ārstēšanu un var izrādīt autoimūna procesa pazīmes, t.i. „pašnoārdīšnos”. Tādos gadījumos palīdz Transfer Factor Clasic, kurā ir augsta, supresoro funkciju saturošā, transfer faktora koncentrācija.

4. Bet, ja imūnā sistēma pārstāj pamanīt izmainītās šūnas, tad ir iespējama onkoloģisko slimību attīstība. Tādā gadījuma labāk lietot Transfer Factor Advance Plus, kurā ietilpst papildus pretvēža piedevas sēnīšu un kordicepsu veidā.

Plašs preparāta klīnisko efektu spektrs ļauj to ieteikt visu vecumu pacientiem gan kā tradicionālās terapijas shēmā, tā arī profilaksei visās vecuma grupās- no maziem bērniem līdz sirmgalvjiem.

Transfer Factor tāpat ieteicams lietot:
Imūndeficītu stāvokļu profilaksei;
Laika joslu un klimatisko zonu nomaiņas gadījumā;
Hronisku stresu situācijās;
Fiziskas un intelektuālas pārslodzes gadījumā.

Transfer Faktoram nav blakusefektu, tas nav medikaments, un ir ļoti efektīvs dabīgais imūnkorektors, kurš ir drošs gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Dr. V.Hennens uzskata, ka Transfer Factor spēlēs svarīgu lomu mūsdienu medicīnā. Transfer Factor – imūnaktīvo signālmolekulu – brīnumainās iespējas spēj izraisīt revolūciju medicīnā. (Dr.Hennens par TF Plus)
Kompānijas „4Life” TF līnijas produktu lietošanas drošība tiek pielīdzināta piena lietošanai.

Transfer Faktors, pirmpiena ekstrakts, atzīts par drošu saskaņā ar “Generally Recognized as Safe” (GRAS) dokumentu, ko izsniegusi ASV Pārtikas un Medikamentu Administrācija (FDA).

Vēl vairāk, 1980. gadā FDA deva atļauju TF, kas iegūti no govs pirmpiena, izmantošanai cilvēku labā.
Šis molozīvs tiek piegādāts no ASV fermām, kas novērtēts pēc augstākā labuma skalas kā „Grade A”. Visas operācijas ar molozīvu tiek veiktas ar tādām pašām drošības metodēm kā ar „Grade A” augstākā labuma pienu. Saskaņā ar stingriem noteikumiem atļauts izmantot tikai absolūti veselu govju molozīvu.

Pat antibiotiku lietošana var kļūt par iemeslu dzīvnieku izslēgšanai no piena vai pirmpiena donoru saraksta.

Transfer faktoriem ir lieliski lietošanas drošības pierādījumi. Piecdesmit gadu laikā, kopš tiek lietots TF, nav bijis neviens gadījums, kas liecinātu par kādām blakusparādībām tā lietošanas laikā, pat, ja tas lietots lielā daudzumā un vairākus gadus.

· KAS IR TRANSFER FAKTORI?

Transfer Faktori, kas ir augstas efektivitātes imūnās sistēmas pārraides sistēma, ir dabas radīti imunitātes nodošanai. Transfefr Faktori ir mazo peptīdu ķēde, kas sastāv no 44 aminoskābēm.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt