sievietes um gaimi.

4. dec 2010. 11:00

Sievietei glaimi nekad nav glaimi vien. Tā ir pieklājība, kuras mūsu nožēlojamos laikos kļūst arvien mazāk. Sieviete nav tērauda mēbele; viņa ir puķe, viņa neprasa lietišķību; viņa vēlas jautro glaimu sauli. Labāk tai ikdienas pateikt kādu jauku vārdu nekā dzīvnieciskā nopietnībā visu mūžu viņas labā strādāt.

Atslegas vārdi: sievietes un glaimi.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 4. dec 2010. 18:28

Jauki vārdi, ja tie ir patiesi , no sirds- nu nav gan glaimi. Bet , ja teiksi- ak, tu mana visskaistakā, cik labi šodien izskaties,,, tādēļ, lai dabūtu tikai lielāko gaļas gabalu pusdienās, vai vairāk bučas- tad nu nav okey, šita nevajag gan. Glaimi ir netīra spēle, kas nedara godu glaimotājam.

Dzēsts profils 4. dec 2010. 14:45

nu darbi gan runā paši par sevi un kādreiz vēl labāk par vārdiem   ...
nja, bet labi un laipni vārdi, kas nāk no sirds NAV glaimi, tie tiešām izgaismo ikdienu un sasilda kā saulstari, tur Tev taisnība, protams, bez pārmērībām- līdz saules dūrieniem, kad metas slikta dūsa,  un apdegumiem,kad tie it pretrunā ar darbiem- līdz gruzduma smakai, tas gan
un tos novērtē, a falšu  uķi piķi uķi puķi  sajūt šā vai tā...

Frēzija v. 4. dec 2010. 13:23

Man nepatīk virspusējie glaimi.....

Dzēsts profils 4. dec 2010. 12:41

Man jau domājās, ka glaimi tā ir tāda uzslava savtīgos nolūkos, liekuļošana, lai tikai no viņas kaut ko dabūtu. Patīk jau tas ,,medutiņš,, , bet.....  labāk jau pateikt kādu patiesi labu vārdu.  

Autorizācija

Ienākt