Vēl tikai vienu nedēļu – līdz šī gada 15.decembrim – super piedāvājums!!!

8. dec 2010. 19:04

Vēl tikai vienu nedēļu – līdz šī gada 15.decembrim – super piedāvājums no Starptautiskās Investīciju un Finanšu skolas ISIF!!!

No 2011.gada 1.janvāra ISIF piedāvās jaunu, unikālu individuālās labklājības veicināšanas programmu no kompānijas SkillSoft (skillsoft.com) - "Drive To Wealth".

Taču jau no 15.decembra Jums būs pieejamas divas svarīgas "Drive To Wealth" sistēmas sastāvdaļas. "Drive To Wealth" testi, nosakot savas stiprās un vājās puses, kā arī "Dzīves balansa ritenis", ar kura palīdzību jūs varēsiet sasniegt harmoniju savā dzīvē jau 2011 gadā!

Sīkāk par "Drive To Wealth" kursu jūs varat uzzināt manā blogā.

Un tagad, fantastisks piedāvājums tiem, kas vēlas iegādāties piekļuvi programmai "Drive To Wealth" uz gadu!

Apmaksājot mācības skolā uz gadu, papildus ISIF pamatkursiem, jūs iegūsiet padziļinātu personīgās apmācības kursu "Drive To Wealth" uz gadu. Padziļinātā kursa cena ir $1512, taču jūs to varat iegūt tikai par $990 - Jūs ietaupīsiet $522. Turklāt mācības decembra mēnesī jums būs bez maksas. Turklāt, jūs automātiski kļūstat par ISIF Ekskluzīvo pārstāvi.

Apmaksājot mācības uz vienu mēnesi, jūsu ieguvums būs "Drive To Wealth" standartkurss $126 vērtīvā par brīvu. Lai kļūtu par ISIF Ekskluzīvo pārstāvi, Jums līdz 15. decembrim skolai jāpiesaista vismaz viens students.

Kas ir ISIF Ekskluzīvais pārstāvis? Par to šeit!

Tātad:
Iegādājoties "Drive To Wealth" kursu uz gadu līdz 15. septembrim: padziļinātais "Drive To Wealth" kurss uz gadu. Jūs ietaupat $522 +  ISIF mācības decembra mēnesī bez maksas + Jūs automātiski kļustat par ISIF Ekskluzīvo pārstāvi.

Apmaksājot mācības uz mēnesi līdz 15. septembrim: standarta "Drive To Wealth" kurss uz mēnesi bez maksas. Lai kļūtu par ISIF Ekskluzīvo pārstāvi, līdz 15. decembrim jāpiesaista skolai 1 students.


Aizpildiet anketu un reģistrējieties tūlīt!

Atslegas vārdi: mlm8, bizness38, kursi0, tīkla mārketings7, panākumi10

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Vasilijs P. 8. dec 2010. 19:31

Kadel J.O sniedz Dezininformaciju-melnais aiz dusmam zals palicis..paskreja garam...

Autorizācija

Ienākt