Smeekeet vai nesmeekeet tads ir jautaajums!!

11. dec 2010. 17:24

Pirmais duums nav patiikams ,,,kaapeec tas neattur????

Atslegas vārdi: sadzīve1115

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Gunars s. 16. dec 2010. 18:09

Ja vēlies klepot ,ja gribi naudu tērēt ar 1.paciņu dienā,1.gadā 365 dienas - 500.- 600.lati gadā, tad tīk smēķē!Cigarešu ražotājs, pievienos tabakai  spec vielas un atmest smēķet retais spēs!

Dzēsts profils 15. dec 2010. 09:43

...220 % labāk ir nesmēķēt...kādus gadus 6 atpakaļ vilku kā lokomatīve...tadgad cigaretes un to stendi veikalos pilnīgi vienaldzīgi.....nometu..sāpēja baigi galva no 11-13 katru dienu 2 mēnešus...protams ja būtu zinājis  ka tas tā nenomestu..bet izturēju...tagad saprotu ka ir arī citas smaržas bez cigarešu dūmiem...ir protams gribasspēks vajadzīgs ...tapat vien nekas nenotiks....nenometīsies..
  ja par pirmo dūmu runā..mm tas bija baigi sen.. skolā mācijos...pirms kādas Filmas  Vērmanītī  uzvilku dūmu ..rezultātā filmas laikā nācās pievemt Ugundzēsēju trubām domātu skapīti..vieta ..mm KINO RĪGA....bija jautri ....

Dzēsts profils 11. dec 2010. 18:39

Isteniba manuprat ir tapat ka ar snabi ...ka panems vienu kartigu groku ...elpa bus ciet ka ne akachat un ar dumiem tapat ....iznaks dumu mutulis un vartulis nosvilis ...

Labs C. 11. dec 2010. 18:06

Beet gribas tachu ari iemacities ievilkt to dumu ta ka to dar pipmanji. Bet labak nesmeekeet !!!

Luna L. 11. dec 2010. 17:53

Neko piebilst, neko atņemt - Maximus ir labais!!!   

Dzēsts profils 11. dec 2010. 17:49

smeekjeet ..............  

Dzēsts profils 11. dec 2010. 17:31

Pareizi ka nau patikams dums , peeee ! ka saka mana vecmammina jau gudrs vinas padomains , dels nesac ja nevari beigt .... vina zina par ko runaa . es laikam plasu temnatu atkal atveru sadalu kas saucas ....nujaa , tas vis ir pupu mizas es reiz dusti salietojos pei kaimina ...un ka bij ka nebij runa ievirzijas par to kapec es nesmekeju ...un ka nezcik ilgi nepagaja britins ....es saciju ainu lainu iet ar ! ...ta es pameginaju nesmeketajs dusti salietojies ....Ka iebelza pa galva tas stiprais dums ka es no beche nost un atsledzos ! .... taka jki ta joki bet kas nau smekejis lai ar to nedara ka es . Mans ieteikums jums damas manas meitenes zeltenes nebojajiet savus ieksigos organus ....tas visu maina ...dariet ka es nesmekeju nedzeru un meitenes ...tik pa retam tik mazitinam ta tik lidz ritinam     ainu labi es ja joprojam alusmeitenes iespaidaa ...staigajot garam tam blogan nevar aci neiemes t paskatoties uz vinas krelem ....aijj ta vins irr ko lai dara ka man blondines patik , bet ta ari nevienu nesmu aplidojis ka sacit jasaka gan jau kadai paveiksies .

Autorizācija

Ienākt