apraksts

28. dec 2010. 01:01



BM Auto misija

BM Auto ir BMW automašīnu un motociklu, kā arī Mini automašīnu pilnvarotais pārstāvis Latvijā, un tādēļ mūsu misija ir palīdzēt saviem esošajiem un nākamajiem klientiem arvien pilnīgāk atklāt BMW un Mini sniegtās iespējas un sniegt viņiem pastāvīgu atbalstu šo iespēju izbaudīšanā. Katra pārdotā automašīna vai motocikls, aksesuārs vai papildaprīkojums, katrs servisa apmeklējums nav tikai darījums starp uzņēmumu un pircēju, tā ir uzticības un kopējas aizrautības saite. Ikviens mūsu klients līdz ar auto vai motocikla atslēgām ir ieguvis sev uzticamu draugu, kurš savu lojalitāti nemēra iegādātā motora tilpumā vai apmaksas termiņā.

BM Auto piemīt visas nepieciešamās zināšanas, pieredze un aizrautība, lai piepildītu savu misiju – kalpot saviem klientiem viņu iepazītajā jaunajā pasaulē, kurā braukt ir bauda. BM Auto dod iespēju saviem darbiniekiem apgūt unikālas prasmes, vairot kompetenci un kvalifikāciju darbam ar visjaunākajām industrijas tehnoloģijām, tā pilnveidojot viņu meistarību un stiprinot profesionālo lepnumu par savu piederību pasaules autobūves avangardam.

Vērtības

Atsaucība – mēs esam atvērti klientu, darbinieku un sabiedrības vēlmēm un vajadzībām sniedzot precīzas, kompetentas atbildes, pakalpojumus vai risinājumus.

Aizrautība – mūsu komandas darbs ir orientēts uz jau gūto rezultātu nostiprināšanu, un to vainagos klientu gandarījums, darbinieku lojalitāte savam uzņēmumam, mūsu izaugsme, BMW un Mini labās slavas (reputācijas) nesatricināmā stabilitāte Latvijā. Mūsu darba bauda ir iespēja dot to cilvēkiem.

Klienti – mūsu lielākā vērtība ir gandarīti klienti, mūsu pūles un darbs ir veltīts viņu interešu, vēlmju un vajadzību apmierināšanai, un mūsu komandai ir zināšanas un pieredze, izmantojot BMW un Mini pasaules pieredzi un iespējas, lai rastu tam rast labākos risinājumus.

Drošība un atbildība – BM Auto uzņemas atbildību par savu klientu labklājību un iesaka tiem BMW un Mini sniegtās iespējas līdzsvarot ar izpratni par satiksmes drošību un iejūtību pret pārējiem satiksmes dalībniekiem: braukt droši un ar baudu!

Vīzija

BM Auto mērķis ir būt par pašsaprotamu izvēli gan klientiem, tiem vēloties saņemot BMW un Mini apkalpošanas un pārdošanas pakalpojumus, gan arī potenciāliem darbiniekiem; kļūt par lielāko šo zīmolu pārstāvi Latvijā, nodrošinot sev plašu gandarītu klientu loku, kā arī augsti profesionālu un uzņēmuma attīstībā motivētu darbinieku komandu.


Uzticiet savu automašīnu ekspertiem!

Mēs pārzinām Jūsu automašīnu:

Automašīnas vizuālā pārbaude
Katru reizi veiksim Jūsu automašīnai bez maksas vizuālo pārbaudi, lai brauciena laikā Jums nebūtu negatīvu pārsteigumu.

Profesionāla servisa komanda
Mūsu servisa darbinieki ir apmācīti, saskaņā ar ražotāja prasībām, lai nodrošinātu kvalitatīvu servisu Jūsu automašīnai.

Atbilstošs servisa aprīkojums
Pastāvīgi atjaunojam servisa aprīkojumu un darba instrumentus saskaņā ar ražotāja jauninājumiem.

Liela pieredze
Mēs pārzinām BMW automašīnas, jo mums ir liela pieredze un zināšanas daudzu gadu garumā un izmantojam šīs zināšanas, lai rūpētos par Jūsu BMW.

Labākais piedāvājums
Centralizēta automobiļu rezerves detaļu iepirkšana ļauj mums nodrošināt īpašus piedāvājumus Jums.

Kvalitāte
Mūsu mērķis ir nodrošināt labāko apkalpošanu Jums un īpašas rūpes par Jūsu automašīnas!

Vērtība
Ar mūsu servisa apkalpošanas vēsturi Jūs paaugstināsiet sava automašīnas tālākpārdošanas vērtību

Atslegas vārdi: martins0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Frēzija v. 28. dec 2010. 01:07

BMW ir man mīļākā automašīnas marka, ar to arī braucu, nu vēl Chrysler  

Autorizācija

Ienākt