ienakot jaunaja 2011.gada

31. dec 2010. 17:20

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 31. dec 2010. 17:47

Juri kad pienaaks iistais laiks ........... gan jau speesi izneesaat beerninju

Dzēsts profils 31. dec 2010. 17:39

Nevaru noticēt tam, kas noticis. Doma par bērniņa dzimšanu mani pilnīgi baida. Man bija tik daudz plānu, nodomu, bet tagad es to visu pazaudēju, varbūt pat uz visiem laikiem. Un vai es manā vecumā esmu spējīga iznēsāt bērniņu? Vai bērniņš piedzims vesels? Vai to spēs izturēt mana sirds un manas emocijas?

Dievs, tu zini atbildi un es arī to zinu. Tikai Tu vari man dot spēku izturēt šo pārbaudījumu. Tikai Tava žēlsirdība var dot man spēku, gudrību, drosmi, lai tas kļūtu man, manam bērniņam un visiem apkārtējiem par patīkamu pārbaudījumu. Tiklīdz šī situācija sāks mani nomākt, atgādini man maigi par Tavu klātbūtni. Amen.

Kungs, dari man zināmus Tavus ceļus, māci man Tavas tekas!
Vadi mani Tavā patiesībā un māci mani, jo Tu esi mans Dievs, kas palīdz. Uz Tevi es gaidu vienmēr.
Ps.25.4-5.
Vai es būšu laba māte?
Mans Dievs!

Ja grūtniecība izsauc manī tik daudz nedrošības, ka nevaru noticēt, ka būšu laba māte savam bērnam, kurš piedzims? Vai es varēšu viņu audzināt? Vai man pietiks gudrības? Vai man pietiks spēka lēmuma pieņemšanai?

Izmisīgi vēlos atrast apstiprinājumu, ka varēšu būt laba māte.
Man palīdz doma, ka audzinot šo bērniņu, es nebūšu viena. Dievs, tu būsi ar mani! Vadīsi mani, kad būs vajadzīga palīdzība, būsi man blakus, kad mani māks bailes. Darīsi tā, lai es saprastu, ka mana vēlēšanās labi izpildīt pienākumus jau ir puse no panākumiem. Tava mīlestība un vadība kopā ar manām pūlēm rada drošību man un manam bērniņam. Amen.
Uzklausi manas skaļās lūgšanas balsi, kad es Tevi piesaucu, kad es paceļu savas rokas pret Tava nama Vissvēto vietu.
Ps.28.2.

Autorizācija

Ienākt