Pasmaidiet!

7. jan 2011. 09:15

PASMAIDIET, raugoties uz sevi spogulī. Tas ir pats vienkāršākais, ko jūs varat izdarīt – lai jūsu realitāte pārvērstos. Paskatieties uz sevi un sev visapkārt – ar smaidu. Jums noteikti patiks sajūta, ko jūs piedzīvosiet šai brīdī. Tā ir dabiska jūsu Dvēseles nepieciešamība – justies labi, un būt apmierinātai.
Šajā brīdī jūs acumirklī šo nepieciešamību realizējiet, un tādēļ sajūtaties lieliski. Ja jūs ar smaidu raudzīsieties uz visu, kas ir ap jums – ar laiku tas kļūs par jūsu ieradumu. Un jūs bez pūlēm izjutīsiet interesantu vēlmi radīt jaunu, sev tīkamu realitāti.
Smaids, kas nāk no Sirds – ir nekas cits, kā jūsu Dvēseles signāls par to – ka jūsu domas, tēli, un darbības – ir viņai tīkamas. Un tādā veidā jūsu Dvēsele modina jūs – iemiesot jūsu iecerēto – realitātē, kura sniegs jums gandarījumu.
Tieši tādā veidā jūs atrodat patīkamu darbu, vai mīļotu cilvēku, kurš jums ir visvairāk piemērots laimīgas dzīves radīšanai. Tiklīdz jūs mācēsiet ieklausīties savā Sirdī, un tas kļūs par jūsu paradumu – jūsu vēlmju piepildīšanās – būs tikai laika jautājums.
Jo – pievērsiet uzmanību – cik patiesībā vienkārši viss ir iekārtots. Ja tas, ko jūs darāt – izsauc jūsos smaidu – tad arī iespaidus jūs saņemat – vienīgi labvēlīgus. Bet tas nozīmē – ka jūsu domu un darbības ievirze jums ir pareizi izvēlēta. Jūs translējat priecīgas domas uz savu apkārtējo pasauli, un tā atbild jums ar to pašu, cenšoties sagādāt jums vairāk gandarījuma.
Ja jūs patiesi no Sirds pasmaidīsiet nepazīstamam garāmgājējam – tad momentā sajutīsiet pozitīvu atbildes enerģiju. Jebkura cilvēka Dvēsele tūlīt atsauksies uz viņai izrādīto Mīlestību, jo tā ir viņas dabiska nepieciešamība. Pat tad, ja tas ārēji nekā netiek pausts – viss dzīvais jums apkārt atsauksies Mīlestībā – uz jūsu Mīlestības izpausmi. Jūs to sajutīsiet saņemto iespaidu veidā.
Jebkuras jūtas un emocijas – tā ir jūsu ģenerēta enerģija, kura neatlaidīgi meklēs izpaušanos realitātē. Smaids – pats no sevis ģenerē labas jūtas, un izraisa priecīgas emocijas. Un nemaz nav vajadzīgs tam meklēt izskaidrojumu. Vienkārši – biežāk vajag pievērst uzmanību savai sejai, un tam – kādu iespaidu tas atstāj uz jums.
Īstenībā – nav vērts nopietni izturēties pret savu realitāti. Citādi jūs pārāk pikti sākat uztvert visu, kas notiek ar jums, un ap jums. Tas var nostādīt jūs – nepateicīga vērotāja neveiklā situācijā, mēģinot visu visiem izskaidrot.
Pasmaidiet, un veidojiet savu realitāti tādu – kāda patīk jums pašam, nevis citiem. Radiet savu neatkārtojamu pasauli – kas dod gandarījumu jums pašam – vispirmām kārtām. Un ja jūs ar pateicību pieņemsiet visu, kas ienāk jūsu dzīvē, un atzīsiet ikviena tiesības uz savām domām, tēliem un darbībām – tad sajutīsiet brīvību un varenību.
Ja jūs sākat par daudz nopietni uztvert kādu notikumu – vienkārši – izņemiet domās sevi no šīs norises. Esiet droši, ka pasaule to – pat nepamanīs, un jums tas būs redzams un sajūtams. Savu izveidoto notikumu jūs vairs neizmainīsiet. Taču – iespējams radīt jaunu, sev patīkamu realitāti.
Kad jūs prātojiet un darbojieties ar smaidu – jums vajadzīgs mazāk pūļu jebkurā darbā – jo apkārtējā pasaule tad jums dāvā savas Mīlestības enerģiju. Un jūsu enerģija pieaug, padarot jūs – spēkpilnu un laimīgu. Ja jums iet grūti – PASMAIDIET, un dzīvojiet VIEGLI.
Smaidiet – vienkārši tādēļ – ka tas patīk jūsu Dvēselei.

Atslegas vārdi: smaids7766

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

aivars p. 7. jan 2011. 19:22

Skaisti un patiesi, smaids tiešām palīdz dzīvē.

Autorizācija

Ienākt