Gudrība, ko neuzbāž sistēma, bet kura no augšas nākusi...

9. jan 2011. 11:25

Esiet gatavi lasīt par to, par ko neviens līdz šim brīdim vai nu neuzdrošinājās klāstīt tautai, vai nebija pietiekoši zinošs šajā sfērā::::

Nav tā, ka ir "Nē" un "Jā", nav tā, kad ir tikai "Iņ" un "Jaņ", nav tā, ka medaļai ir divas puses (skatījuma plāksnes), nav tā, ka naža asmenim ir tikai uz vienu, vai otru pusi nosliece...
Pierādījums maniem vārdiem, neaizskarot nē, jā, Iņ,Jaņ, tas varētu traucēt...:
  Naža asmenim ir rokturis, - tātad tieši tas izšķir, uz kuru pusi būs nosliece...
  Medaļai ir perimetriska šķautne, un uz tās arī medaļa dažreiz paliek
  stāvus.
Izvēloties, kurus divus vilkus barot sevī, nedrīkst nepadomāt par trešā vilka iespējamo eksistenci, jā , cilvēkam tas nav izdevīgi, par cik viņš ir ielīdis savas uztveres un sapratnes veidolā, un nevēlas neko dzirdēt par raudošiem bērniņiem, kuriem nav ko ēst, nevēlas izjust to, kā vecāki sit un nicina savus bērnus, nevēlas ņemt dalību īstajā palīdzībā!
Atmaskojot Super Netto administrāciju pie kases, un aizstāvot pircēju intereses, rindā stāvošās babuļas uz manīm bļāva: "Ko Tu tur mums rindu aizturi??", sekoja mana atbilde viņām: "Jūs maz saprotat, kad aizstāvu pašlaik Jūsu intereses, lai Jūs netiktu apkrāptas uz akciju cenu manipulācijas bāzes, un it kā kasē kodu samainīt nepaguva. Man tika atteikts tikties ar atbildīgo maiņas personu, es piedraudēju ar "Bez tabu" sižetu, - uzreiz parādījās dāma, kas man lēja ausīs visādas muļķības, es to apspiedu morāli, uzrādīju uz viņas kļūdām, - rezultātā kasēs tika nomainīts kods akcijas kūpinātai siļķej, un uz to dienu es garantēju, kad tajā Netto cilvēki netika apkrāpti.

Atslegas vārdi: Nāk gads pavisam jauns...0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 9. jan 2011. 12:33

Jā ,tā tas notiek! krāpti tiekam ik uz stūra. Paņem kādu akcijas vienību par tādu cenu ,bet čekā ir pavisam cita cena, un vai tad tās vecās tantiņas pētīs to čeku -tak nē!

Dzēsts profils 9. jan 2011. 12:00

Autorizācija

Ienākt