var gadīties tew noderēs...

16. jan 2011. 13:07

Dārgie draugi!
Darbību uzsāk jauna interneta norēķinu sistēma – PayBox!!!
Kamēr tā ir tapšanas un starta stadijā - reģistrēties var BEZ MAKSAS, un Jūsu kontā nekavējoties tiks ieskaitīti $25. Katru dienu, ja Jūs apmeklēsiet saitu, tiks ieskaitīti vēl $20. Analoģiskā veidā tika palaistas sitēmas Yandex-money un money Mail.ru. Tādā veidā kompānija piesaista sev klientus, kas turpmāk izmantos šīs sistēmas pakalpojumus, šodien viņi dāvina bonusus visiem pirmajiem klientiem par lojalitāti un palīdzību klientu piesaistē - tā ir normāla parādība tirgus ekonomikas laikmetā. Akcija nav pastāvīga, nenokavē piedalīties! Šodien nauda pa grāvjiem nemētājas!

Nekādi ieguldījumi no Jums netiek prasīti, vienkārši ieejiet šajā saitē un reģistrējities: http://www.paybox.me/r/kadosha
VISIEM TAS NAV JĀDARA! Tie, kas izmanto interneta norēķinu sistēmas iegādājoties dažādas preces vai apmaksājot pakalpojumus, zina, cik tas ir izdevīgi - šis piedāvājums JUMS, cilvēkiem, kas ciena savu laiku un prot skatīt savu naudu!

Ja Jums ir grūtības ar angļu valodu, saglabājiet sākumam reģistrācijas instrukciju:

1. Atverot saiti, labajā pusē uzspiediet uz: "Click Here to Join Now!"
2. Izdomājiet un ievadiet loginu, savu e-pasta adresi, paroli (2 reizes), ielieciet ķeksīti pa kreisi no uzraksta "I agree to the Terms of Service", nospiediet pogu "Continue >>".
3. Jaunajā lappusē vēlreiz ievadiet e-pasta adresi un nospiediet pogu "Subscribe".
4. Jaunatvērtajā logā ievadiet simbolus no bildītes un nospiediet pogu "Subscribe".
5. Aizveriet logu, ieejiet savā norādītajā e-pasta adresē un aktivizējiet reģistrāciju.
Viss gatavs! $ 25 jau ir Jūsu kontā!
Tagad neaizmirstiet katru dienu ieiet savā Py Box lappusē 2-3 dienā, un Jums tiks ieskaitīti papildus bonusi $20 par katru dienu!
2011 gadā ir plānots aktivizēt šo apmaksas sistēmu un Jūs varēsiet iekrāto naudu pārskaitīt uz savu bankas kontu, vai arī iztērēt šo naudu pēc saviem ieskatiem, iegādājoties ko vērtīgu internetā.

Veiksmi!!!
P.S. man šo atsūtija,dalos ar jums,var gadīties,ka kādam noderēs.

Atslegas vārdi: kādam noderēs0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt