Barikādes

20. jan 2011. 11:22

Šodien ir barikāžu atceres diena, klejojot par interneta komentāru plašumu sirdī iedzīvojas sāpes. Lasu un brīnos cik gan maz ir bijis vajadzīgs laiks, lai paši ar savām rokām vēlētiem politiķiem ļautu sev nozagt dzimtenes sajūtu. Latvija taču nekur nav pazudusi, tikai mēs tās iedzīvotāji esam aizmirsuši, ka politiķi nav Latvija, ka Saeima nav Latvija. Tāpēc atcerēsimies barikādes un kopību. Neļausim sev nozagt dzimteni.

Atslegas vārdi: barikādes0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Vasilijs P. 15. feb 2011. 09:11

Barikades bija jau Tais senajos PSRS laikos,kad kadri devas stradat uz ASV-pat ugunskuri uz iebrauktuves stavvietas,un mitini pie Vestniecibas.

olegs v. 20. jan 2011. 13:27

Pat pie atkārtota vēlēšanām daļa vēžu(sauksim tā) tāpat tiks iekšā.Un tad viņi nogāž valdību.Ta jau arī ir noticis.Ko darīt lai tā nenotiktu?To gan nezinu.

Uldis R. 20. jan 2011. 13:17

Balsot par viduvējībām nav pienākums . Un ja nav kvoruma ir jārīko jaunas vēlēšanas kas atrisina viduvējību iekļūšanu parlamentā. Arī viens ir karotājs to nevajaga aizmirst

olegs v. 20. jan 2011. 13:14

Nebalsot manuprāt jau ir noziegums.Tas tak kā pilsoņa pienākums izteikt uzticību kādam politiskam spēkam,kādai personai.Ja kas, par personām.Kurs no deputātu kandidātiem saņēma visvairāk svītrojumu,un kādu amatu viņš tagad ieņem?To laikam zina jegkurš pilsonis.Tāda lūk sistema.Lai ietu ielās ,kā jau teicu,vajag organizatoru.Vadonis nevar būt jebkurs.Nav visā valstī tik daudz cilveku,kam kas tāds būtu pa spēkam.Un ja uzrodas kāds ,tad gan ir jādomā.Jādomā kur iesim un kur nonāksim.

Dzēsts profils 20. jan 2011. 13:09

Neejot balsot , tajās kulītēs salien tie sliktākie eksemplāri ..., balsojot , vismaz var izvēlēties mazāko ļaunumu ...

Uldis R. 20. jan 2011. 13:03

Ir iespēja nebalsot. ir iespēja iet ielās un pateikt ko domā , ir iespēja domāt un pašam lemt, Tikai tanī brīdī kad tu pats sāksi domāt  

olegs v. 20. jan 2011. 12:58

Jā,tik pareizs nav neviens.Betļoti reti kāds atzīst ka pieļāvis kļūdu.Un paņēmsim valdību.To pašu mūsu ievēlēto.Visus šos gadus viņai paslīd kāja? Visai ??Un varas aparāts jau nostādīts tā,ka jauni spēki tur netiek iekšā.Tikai vecie vēži pamaina kulītes.Bet reāli jaunas sejas nemana.

Uldis R. 20. jan 2011. 12:51

Vadonis nav risinājums neviens nav tik pareizs lai kāja nepasīdētu. Tikai varas regulāra nomaiņa nodrošina likumību

Dzēsts profils 20. jan 2011. 12:48

Taisnība Olegam , vajadzīgs godīgs un sirdsgudrs vadonis   , kuram būtu dota arī rīcībspēja , lai varētu mūs izvest no šī purva, kurā paši vien esam iebriduši , sekojot deputātu saldajām balstiņām ..., atkārtoti saberot tos pašus vēžus , tikai nu jau citās kulītēs ...

Ilze B. 20. jan 2011. 12:34

Tieši tā arī ir.............piekrītu!

Silvija............te Tu kļūdies!!!Kādi kakla kungi???Tikai tie ko pati tauta ievēlēja...........
atkārtoti!!!
Paši ievēlēja un tagad čīkst!
Žēl tikai tos,kas par TIEM nebalsoja.............jācieš visiem!

Uldis R. 20. jan 2011. 12:26

Vai tad aizbraucēji nav patrioti,

olegs v. 20. jan 2011. 12:07

Esam mes palaiduši garām to brīdi,kad vareja ko mainīt.Tagad mafija(partijas) ir tā nocietinājušies,ka grūti ir ko mainīt.Un tautai nav vadoņa.Var jau pārmest,sak,ko pats esi darijis,ej un dari.Bet bez vadoņa nekas nenotiks.Ir vajadzīgs tautā cienīts cilveks,kas spēj organizēt un saprot kas būtu jādara.

Ledija J. 20. jan 2011. 12:04

ja tie kvantumi nebutu pametusi Dzimteni un palikusi ,lai aizstavetu vinu no siem kakla kungiem un nebutu begusi , ka zurkas no grimstosa kuga,tad butu iespeja pilnveidot barikazu laika idejas,bet nevienam nav no tiem,kas ir aizmukusi,labakas dzives meklejumos,dzimtene nav vajadziga,galvenais savs ego ir pamierinats

Autorizācija

Ienākt