...mīl ar acīm, ausīm vai caur smaržu, pieskārienu???

24. jan 2011. 08:07

Pēc tā, kā cilvēks uztver apkārtējo informāciju, mūs var iedalīt trīs grupās: 1. Tie, kuri informāciju visintensīvāk uztver ar redzes (vizuālo) kanālu – vizuāļi. 2. Tie, kuri galvenokārt pasauli uztver ar dzirdes (audiālo) kanālu – audiāļi. 3. Tie, kuri galvenokārt informāciju uztver ar sajūtām – tausti, ožu, garšu (kinestētisko kanālu) – kinestētiķi. Jebkuram cilvēkam ir attīstīti visi trīs kanāli, taču parasti viens uztveres veids ir dominējošais. Tas pats attiecas arī uz seksa rotaļām.

Ja tavs mīļotais ir vizuālis.

Šajā gadījumā tev noteikti ir jāpievērš uzmanība savam ārējam izskatam. Ja kāds apgalvo, ka vīriešiem nav būtiski, kādā apakšveļā ir tērpusies mīļotā, tas noteikti neattiecas uz vizuāļiem. Vizuāļi vienmēr atcerēsies, kas viņu seksa partnerēm ir bijis mugurā, pirms viņi to izģērbj. Tas pats attiecas uz partneres matu sakārtojumu, meikapu un pat nagu laku. Nereti šā tipa vīrieši atceras savas seksa rotaļas pēc sievietes izskata un apģērba. Šā tipa vīriešiem bieži ir fetiši konkrēti apģērba gabali vai apavi. Vizuāļiem ļoti patīk erotiskas sarakstes kā priekšspēle – vienalga, vai tās ir sms, meila vai klasisku vēstuļu formā. Šie vīrieši noteikti saziņai ar tevi dos priekšroku sarakstei, nevis telefona sarunām. Vizuālistiem tīk, ja arī sieviete pamana izmaiņas viņu izskatā un to pasaka skaļi. Kas attiecas uz seksu, vizuālisti izvēlas pozas, kuras izskatās vispievilcīgāk no malas. Nebūs pārsteigums, ja vizuālis tev piedāvās ar seksu nodarboties tieši spoguļa priekšā.

Ja tavs mīļotais ir audiālis.

Ja vizuālis tev atbildēs ar īsziņām, tad audiālis noteikti piezvanīs. Šajā telefona sarunā būs svarīgi ne vien ko tu runā, bet kā tu to dari. Viņus uzbudina konkrēta intonācija, balss skaļums un tavas runas ritms. Skaļi, histēriski smiekli vai spalga, kliedzoša balss nebūs tas, kas piesaistīs šā tipa vīriešus. Viņiem var domas par sievieti mainīties, kolīdz viņa atver muti. Ideāla priekšpēle viņiem šķiet gara telefona saruna par ko pikantu. Audiāļi mīl ar ausīm, tāpēc seksa laikā viņiem ir ļoti būtiski tavas emocijas dzirdēt. Tiem nav noteikti jābūt skaļiem labsajūtas kliedzieniem kā pornofilmās – tikpat labi tie var būt arī pieklusināti baudas vaidi. Audiāļi ar seksu mīl nodarboties mūzikas pavadījumā, nereti pat tumsā. Klasiskā mīlas rotaļa, kas uzbudina audiāļus, ir mīlēšanās ar aizsietām acīm, kas pastiprina dzirdi.

Ja tavs mīļotais ir kinestētiķis.

Šajā gadījumā visbūtiskākā ir smarža, garša un tauste. Sieviete, kura būs tērpusies ādai patīkamā apģērbā, iesmaržojusies ar vieglām, patīkamām smaržām, bet lūpas rotās pomāde ar kādu garšu, – būs konkrēts kinestētiķu mērķa objekts. Šā tipa vīrieši mīl visu ērto, ādai patīkamo. Arī matu sakārtojumam var būt liela loma, jo visvairāk viņiem tīk brīvi, vaļā atlaisti mati, kuros nav sapūsta matu laka. Kinestētiķi ir visai daudzveidīgi gultā, tomēr iecienītākās pozas ir tās, kur abi partneru ķermeņi tiek sakļauti visciešāk. Kinestētiķi dod priekšroku arī orālajam seksam, un visbiežāk savu priekšspēli vēlēsies sākt ar erotisku masāžu ar aromātiskajām eļļiņām

Atslegas vārdi: mīļotie0, audiāļi0, vizuāļi0, kinestētiķi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 30. jan 2011. 21:44

   Ar acīm un ausīm pie teļļuka er degunu virtuvē ar pieskārienu gultā. Nu ko vai nav jauķi? Nu baigi forši kā saka Elmārs.

Autorizācija

Ienākt