žēl!

27. jan 2011. 15:54

nu, riktīgs šoks man ir , kad uzzināju, ka no mums ir aizgājis viens pozitīvs, radošs cilvēks- Mārtiņš Freimanis!!
paklausījos pēc ilgiem laikiem viņa dziesmas šodien un sapratu, ka tās ir tik tiešām vienreizējas!! tik patīkami bij klausīties un viņa balss ir unikāla!!
ļoti žēl, ka viņs aizgāja tik ātri no mums!! un žēl viņa mazā sunenīte Pepe,viņa kaķi, kas zaudēja tik lielisku saimnieku! Mārtiņs bij arī liels dzīvnieku aizstāvis, lielisks dzejnieks,dziedātājs, ka tas vien ir apbrīna vērts!
Tagad Mārtiņš noteikti mūs visus novēro uz kādas mākoņu maliņas un dāvināja šai dienai skaistu saulainu laiku Liepājā!!






mūžam atcerēsimies viņu!

Atslegas vārdi: žēl žēl žēl M.F0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 28. jan 2011. 08:09

  aivar krast -  kurš te šļupst un kurš dzied vēl ir jautājums . Šļupsti iespējams, ka tu p..............

Arnita *. 27. jan 2011. 22:05

jā, mēs bieži vien neko nezinādami mīlamrunāt galīgas muļķības!

ok, lai skatās cilvēki manu blogu, bet visu negatīvismu Krasta Kungs, vajag paturēt sevī! ja tev patīk tā pa citiem sliktu runāt, tad dari to citur nevis te!!

Dzēsts profils 27. jan 2011. 20:39

Visu cieņu pret manu kādreizējo naiku "yahoo" blogā "...krasts", bet šai brīdī gribu tev atgādināt, aizgājušušos netiesā, jo visbiežāk, mēs nezinām to lomu, kuru kāpēc kāds  kāmdēļ izspēlē skatītāja priekšā, būdami mākslinieki. Tāpeic, jau Tas ir mākslinieks, kuš ir pelnijis cienīgas atvadas. Iepazīstiesties smalkāk ar kāda cilvēka dz.gaitu pirmrms izsaki savu nihilismu. Atvaino, bet šoreiz tas bija nevietā no tavavas puses.

Aivars K. 27. jan 2011. 17:08

ja negribas dzirdēt ari citu viedokli, neliec blogu.. te cilvēki ***dalās*** domās un iespaidos..)) [ieraksts tapa tavas privātās vēstules sakarā].. atvaino, be't mirst ari citi jauki cilvēki, kuri neprot pazemot citus [ tv šovs *dziedi ar zvaigzni*]..)) tās manas domas..))

Aivars K. 27. jan 2011. 16:09

tikai saules gan šodien nav..)) vai tik pārlieku godinot nelaiķa piemiņu tas viss nepārvēršas liekulīgā farsā?.. aizdedz sveci un  klausies viņa dziesmas.. vārdus nesapratīsi viņa šlupstu dēļ..))

Autorizācija

Ienākt