Kas sagaida Latviju nākotnē?

16. feb 2011. 13:31

Ja jau katrs ceturtais Latvijas skolēns būtu gatavs pamest mūsu valsti, kas tad būs tālāk???
Vai mūsu valsts vīri vispār domā ar savām smadzenēm par tautas labklājību?
Vai viņiem vispār rūp kaut kas cits izņemot pašu labklājību un nodrošinātas vecumdienas? Dzimstība sarūk, cenas aug - produktiem, pakalpojumiem, algas nepalielinās, aug tikai parādi, piem. par apkuri, jo nav jau par ko segt parādus!
I ko Jūs par to visu domājat?
Latvijā dzīvos nevis latviešu bāleliņi un tautumeitas, bet čurkas, žīdi un čigāni, mēs degradējam, mīļie, mēs izmirsim!
Mums pat vairs krējuma sava nav, bet būs "krējumelis", normāli?!
To var turpināt gari un plaši, bet kur ir risinājums?
Vai tik nesanāks tā, ka Latvija eksistēs tīri ģeogrāfiskajā ziņā, nu, ir tāda zeme - pilna parādiem, dzērājiem, narkomāniem un čurājošiem tūristiem?

Atslegas vārdi: Latvija441

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Kaspars B. 16. feb 2011. 18:31

Kaspars B. 16. feb 2011. 18:27

Jāatkārto, jāatkārto un jāatkārto. Līdz tas būs skaidrs ikvienam.
Lūk, mans kārtējais komentārs kādā diskusijā. Īsi un kodolīgi. Kas vēlēsies – plašākas un izsmeļošākas atbildes atradīs pats. Pilns tīmeklis ar tām. Vajag tik rakt.

Latviešu tauta tiek nīcināta. Ne tikai skaitliski. Tiek nīcināts viss, kas spētu tautu saliedēt. Jebkuŗa kopības apziņa tiek pasniegta kā aizvēsturisks atavisms. Rezultātā tauta zūd. Ne jau tikai latviešu tauta. Zūd visas eiropas tautas. Latviešu tautu pagaidām vieno tikai:
-  valoda (pie kuras nīcināšanas arī tiek strādāts. To spilgti pierāda, un pret šādu rīcību iebilst  valodnieks J. Kušķis),
- ģeografiskās robežas. Arī pie šīs kopības tauta tiek nīcināta. Latvijā iepludina lielu daudzumu  kolonistu kas šeit apmetas uz dzīvi un prom tos aizliedz dzīt, Latviešus ar ekonomiskām sankcijām deportē no Latvijas. Šiem procesiem gan tiek izdomāti citi nosaukumi, bet būtību tas nemaina. Latviešus piespiež samierināties, ka nākotnē neizbēgama ir jaunu kolonistu uzņemšana. Piespiež samierināties. Latvijas territoriju izturgo. Gan lielu territorijas daļu – Abreni, gan atsevišķus, mazākus gabaliņus. Tas viss – brīva tirgus un investīciju vārdā. Atkal skaists nosaukums ļaunām lietām.

- Nacionālā saimniecība? Vai šodien kādam vēl ir ilūzija par to, ka nacionāla saimniecība Latvijā netiek apzināti grauta? Kaitniecība ir acīm redzama. Starptautiskajam lielkapitāļam ir plaši atvērtas visas durvis. Kādas tam sekas ir redzams no banku un svešzemju lielveikalu darbības.
- Kas paliek? Valstiskums? Arī no tā ir palicis tikai nosaukums. Visas svarīgākās valstiskuma funkcijas ir deleģētas dažādām starptautiskām  organizācijām.
Ko darīt? Pirmkārt apzināties šo situāciju, un nest to tautās. Kad tas būs skaidrs lielākajai daļai latviešu – risinājums atradīsies un tiks īstenots pats no sevis.
Avots: http://kaspars712.blogs.lv/2011/02/15/kartejais-komentars/

Dzintars M. 16. feb 2011. 18:05

Nebēdā, es vēl esmu pie spara. Visu noorganizēšu.

Inese Š. 16. feb 2011. 17:40

Dzēsts profils 16. feb 2011. 15:07

Ja pēckara laikā visus kā jērus aizūtīja tur ,kur izsūtīja,neviens neiepīkstējās(kaut gan tās bija tautas masas,kuras varēja cīnīties,kaut kailām rokām),tad nu tgd vairs nav ko klepot,ir OK!

Gunars s. 16. feb 2011. 14:08

   Kurš ielika Rīga -Ergļi sliežu ...,perfekta tērauda lūžņu vertību savā kabatā? Cik tonnas ir 1.km.? Kurš sāņēma kukuli Rīgas satiksmē par Mercedes - augstas klases autobusu iegādi?

Vasilijs P. 16. feb 2011. 14:05

Vistikumigakas meitenes ir tas,ar kuram sarakstos-sanemu Adult und Friendly ielugumu no Arizonas atpusties.

Autorizācija

Ienākt