vai tā ir dzīve?

16. feb 2011. 17:20


„Kas ir dzīve? Ciešanas, šaubas, bailes un izmisums. No kurienes esi nācis? Kas tu esi? Kurp dodies? Tev nav varas pār dabu un tāpēc tu nevari rast atbildes uz šiem jautājumiem. Visa cilvēku pārgudrība patiesībā ir pašnāvība, jo daba mums ir radījusi mokas, kas ir ļaunāka par pašu dzīvi. Šīs mokas ir mīlestība -ciešanas, kuras ļaudis dēvē par laimi un baudu?

Atslegas vārdi: dzīve38592

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Diāna R. 17. feb 2011. 10:58

ptiesais prieks ir tiesam milet un but miletam!varbut tu caur sada veida negacijam vienkarsi nejuti siltumu ko izpauz tomer milos tevi cilveks,ja rakstitais seit ir no tavas dzives repertuara.un nevajag noniecinat  grutibas tomer!taja var tomer gaismu rast nekritizejot situaciju,kura tiesam var but pat negativi iespaidojosa.
p.s.noliec sava prieksa sliktas domas un domas,kas ir tavas,kuras tu labi justos!es tava vieta izveletos pastavet par savam domam,es tas turetu ka karogu un man nav pat jacensas tas kadam iekodet,jo tas ir tomet tikai mans.tas palidz iziet no prieks tevis negativas situacijas!

Dzēsts profils 16. feb 2011. 19:55

Zini, acīmredzot es nedzīvoju Tavā( vai arī Tevis aprakstītaja) pasaulē, jo nu nav gan te tikai vienas šaizes, mokas un ciešanas. Kur nu vēl mīlestībā vai dabā. Ka pats gribēs uz visu skatīties un justies- tā arī redzēs un sajutīs. Zēl man ta cilveka, kuram tikai tas nejaukais gar visiem pakšiem rādās.

Frēzija v. 16. feb 2011. 19:41

Dzīve ir dzīve..... bailes......nekad neeju uz mežu viena, laikam baidos no vilkiem, izmisums....cerams, ka negadīsies man ceļā, bet viss pārējais paciešams un pieciešams, bet tie jautājumi......ir bijis, ka aizdomājos.....

Vasilijs P. 16. feb 2011. 18:17

Tas jau pasa sakuma bija Sondras Berzinas kundzes priekslikums ASV jurniekiem atpusties uz kuga Mistral Kurilu salas.

alberts d. 16. feb 2011. 18:02

Nu gan Tu pakjèri pa skarbu. Jä piedzimstam lai mirtu,bet pa vidu Tev vienmèr ir izvèle kä rìkoties.

Maija V. 16. feb 2011. 17:56

Dzīve esi Tu pats,Tavas emocijas un Tavas sirds centieni ...kā sauksi,tā atsauksies..un atbildes var gan rast un viena no tām ir mīlestībā...

Dzēsts profils 16. feb 2011. 17:47

Visos citos pārdzīvojumos var jautāt: kādēļ, kāpēc? Kāda tam jēga? Vienīgi mīlot, cilvēks nejautā.
Mēs dzīvojam cilvēkā, ko mīlam, un tik daudz, cik viņu mīlam. Tikai tas, kas mīl, apzinās, kādas bagātības sevī nes. Mīlētājs mīlamā būtnē aizdedzina gaismu: pēkšņi visi dārgumi, ari tumšākās slēptuvēs, top dzīvi un redzami. Kas nekad nav mīlējis, dzīvo mūžīgā naktī. Kas mīl, valda bez varmācības un kalpo bez verdzības.
Labāk ar vismīļo ellē nekā bez viņa paradīzē. Ja man pie paradīzes vārtiem paziņotu, ka es tur nesastapšu sirdij visdārgākos, es paradīzes vārtiem pagrieztu muguru. Ar vismīļo cilvēku arī ellē ieplūst gaisma.(Zenta Mauriņa)

Vilks V. 16. feb 2011. 17:40

Pats izdomāji?
Atbildes VAR atrast...Tikai tās ir jāmeklē!
Un kad būsi atradis,sapratīsi,ka mīlestība ir brīnišķīgākais
kas cilvēkam ir dots!

Autorizācija

Ienākt