es miilu dzivi bet taa ...

18. feb 2011. 16:51

             Šiis dienas ka krasaini tauriņi lidinas man apkaart .Aiz loga sals stindzina loga ruutis un savas leduspuķes zime uz loga.Mana sirds alkst pavasara smaržu , sauli ..
             Saģērbjos taa siltaak un dotos araa ar kremiem iesmeereeju seju un rokas lai sals taas nespej sasaldet,saules briles melnajos matos ieliko un dotos lauka no maajas
Izeju ara saule aciis man spoži iemirdaas es juutos kaa pasakaa. Sniegs zaigo un mirdz paar plašajiem laukiem un kokiem..Eju uz uz upi kur apkar beerzu birzs kur meza zveri savas peedinas man atstaajusi ..Te tilts man paar upi ved dodos tam paari bet stop.. dziive nava kaa pasaka tapec taa nenotik ..Tas bija mans sapnis ko redzeeju kaada saulainaa dienaa es  sevi ..
               Sapni realizeeeet domaaju es un taa arii daru tikai blaakaam sev puisi skaistu vel nemu un juutos veel labaak nekaa sava pasakaa . Vejs matus man plivina saulesbriles no acim nosedzu lai puisis speej luukoties manas skaistajaas acis un teikt kautko un ejam mees par tiltu klusejot un verojot so skaisto dabas ainavu cik viss ir burviigi .
               Pienaaca saulriets  mees noskatijaamies to no taalienes paar augtajiem staltajiem bērziem un tad devaamies maajas .Uz atvadaam vinsh mani maigi noskupstija un teica paldies es jutos kaa pasakaa.ar smaidu uz luupaam devos es maaja un ilgi domaaju cik tomeer ir labi ka dziivoju veel es..

Atslegas vārdi: mans0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 19. feb 2011. 02:09

Skaisti.  

Sapņo vien, jo sapņi piepildās!  

Dzēsts profils 18. feb 2011. 22:43

Dzēsts profils 18. feb 2011. 17:08

bet protams ....laij kadam labu ko peteiktu jau nevajag neka daudz tik patiesu vardu un varbut kadu glastu un tas vis spej reizem asaras nozavet ....un sirdi sadzeidet .

Sigita F. 18. feb 2011. 17:01

Paldies :):):)

Dzēsts profils 18. feb 2011. 17:00

Nu tad beidzot ! kadi ari seit buchojas ......!     es jua saku domat ka seit nemaz ....romantikas nau ! ta butu pazudusi veij kaa ! ...bet tomer nee ! ....redzu un aiz galvas sev kasu ....domas sev saku , tas tachu ir skaisti ! ....

Autorizācija

Ienākt