piekritīsim zinātniekiem?

26. feb 2011. 15:03

Zinātnieku aprindās iecienītajā izdevumā New Scientist publicēti Eiropas Psihiatru asociācijas prezidenta, doktora Normana Sartoriusa padomi, kā sievietēm atbrīvoties no stresa.
Savā rakstā šveiciešu psihiatrs kā ērtāko un ekonomiski izdevīgāko veidu sievietēm, kuras jau sasniegušas pilngadību, iesaka no nervu saspringuma un pārmērīgas emocionālas spriedzes atbrīvoties, veicot orālo seksu saviem partneriem.

Balstoties uz savu pieredzi un kolēģu novērojumiem, Sartoriuss secinājis, ka aptuveni pusei no tām gados jaunajām sievietēm, kuras cieš no stresa, tas rodas divu iemeslu dēļ - viņas nav apmierinātas ar savu ārējo izskatu, kā arī negūst pietiekamu apmierinājumu seksuālajā dzīvē.

Stresa nomāktās jaunkundzes ar spriedzi parasti cīnās divos veidos - vienas nervozitāti mēģina mazināt ar saldumu ēšanu, bet citas uzsāk pārmērīgi stingru diētu ievērošanu. Psihiatrs norādījis, ka ilgtermiņā ne viens, ne otrs veids situāciju neatrisina, bet vairumā gadījumu tikai rada jaunas neirozes.

"Patiesībā, viss, kas šīm sievietēm ir nepieciešams, ir nodarbošanās ar orālo seksu," apgalvo speciālists, kurš ir pilnīgi pārliecināts, ka tieši šī nodarbe arī ir vienīgā un īstā metode, kā mazināt psiholoģisko nomāktību un izvairīties no nervu sabrukuma.

Mineta veikšanai ir tūlītēja un ļoti pozitīva iedarbība uz sievietes psihi, jo šīs nodarbes laikā tiek nodarbināts mutes dobums, bet tas, līdzīgi kā mazulim knupīša vai pupa sūkāšana, nomierina nervu sistēmu un mazina spriedzi.

"Pats sūkāšanas process cilvēku zemapziņā atgriež bērnībā, kad mātes krūts bija viņam vienīgais pieejamais prieka avots," secinājis Sartoriuss.

Šīs metodes slavinājumu psihiatrs noslēdzis ar apgalvojumu, ka minets var līdzēt ne tikai stresa situācijās, bet arī lai atbrīvotos no tādiem kaitīgiem ieradumiem kā smēķēšana, nagu graušana vai nepieciešamība regulāri gremot košļājamo gumiju.

Atslegas vārdi: zinātne par dzīvi1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 26. feb 2011. 16:37

Jā, zinātne ir jārespektē   

Dzēsts profils 26. feb 2011. 16:02

Pašam psihiatram vēl derētu paārstēties. Stress ir sekas vitamīnu trūkumam organismā vai izmaiņām hormonālajā sistēmā. Pirmām kārtām jāapciemo savs ģimenes dakteris un ginekologs; jāveic analīzes, lai noskaidrotu, kādas vielas pietrūkst vai kas ir pārpalikumā.

Dzēsts profils 26. feb 2011. 15:56

jāpiekrīt zinātniekiem .................

Autorizācija

Ienākt