Dīvainākie seksa likumi no visas pasaules

2. mar 2011. 12:18

Lielbritānijā par piedāvājumu stāties dzimumattiecībās ar nepazīstamu sievieti draud 180 eiro naudas sods vai trīs mēnešus ilgs cietumsods. Divus gadus cietumā nāksies pavadīt, ja skatīsieties pornogrāfisku filmu, zinot, ka tās aktieri nav devuši savu piekrišanu filmēšanai.
Īrijā prezervatīvus nedrīkst ne lietot, ne vispār iegādāties: šajā katoļu zemē ar seksu drīkst nodarboties vienīgi dzimtas turpināšanas nolūkos.

Itālijā jāuzmanās neglītām sievietēm, jo viņas publiskās pludmalēs nedrīkst parādīties kailas. Arī vīrieši nedrīkst pludmalēs pilnībā atkailināties, jo „vīrieša anatomija iegūst neķītras aprises, pat neapzināti".
Igaunijā dzimumakta laikā kategoriski aizliegts nodarboties ar šaha spēlēšanu.
Ungārijā partneri drīkst mīlēties tikai pilnīgā tumsā. Lai gan dzimumaktu kontrole zināmu iemeslu dēļ ir gandrīz neiespējama, oficiāli Ungārijā savās mājās nedrīkst mīlēties pat sveču vai kamīna gaismā.
Zviedrijā ātrā foto kabīnītēs aizliegts sevi fotografēt kailu pilnā augumā. Tomēr ir atļauts atsevišķi fotografēt augšu un apakšu un iegūtos attēlus pēc tam salīmēt.
Krievijā iemīlējušies uz ielas nedrīkst skūpstīties, jo, pēc varas iestāžu domām, atklāta tuvības demonstrēšana var novest pie nācijas seksuālas izlaidības.
Tuvajos Austrumos pēc seksa ar jēriņu (attēlā) par nāves grēku tiek uzskatīts šo jēriņu lietot pārtikā. Libānā vīrieši drīkst kopoties tikai ar sieviešu dzimuma dzīvniekiem, bet par tēviņu apmierināšanu draud nāvessods. Savukārt Bahreinā vīrietis ginekologs uz sievietes ģenitālijām drīkst raudzīties tikai atpakaļskatā pa spogulīti.
Ķīnā vairākas dienas cietumā nāksies pavadīt, ja nepieklājīgi ilgi skatīsieties uz sievietes kājām, savukārt Honkongā sievai ir tiesības nogalināt savu vīru, kurš pieķerts krāpšanā, tikai sievietei tas jāizdara ar kailām rokām.
Kolumbijā sievietes drīkst mīlēties tikai ar savu vīru, turklāt pirmajā reizē istabā noteikti jāatrodas sievietes mātei, savukārt Santakrusā (de iure Bolīvijā) vīriešiem ir aizliegts vienlaicīgi mīlēties ar sievieti un viņas māti.

Atslegas vārdi: dzīve38590, likumi4, pasaule.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

jurijs s. 2. mar 2011. 12:59

plaš laukums piedavajumam.

Dzēsts profils 2. mar 2011. 12:52

jā bet kur  LATVIJA..??te visu vai neko

Autorizācija

Ienākt