NE - apsveiciens Sievieshu dienaa!!!

8. mar 2011. 10:34

Par cik nu shodien juus ljooti gaidat apsveikumus nu 90% gaida parejas 10% saka ka nesvin un vienalga shii diena! Dirshana! Bet ne par to... Ja ir veelme justies apsveiktaam un sanjemt kadu ziedu vai kko taadu un to sagadiit no manis ...NEBUUS!!! Jo par to ir parupeejies muusu N.Usakovs par 14 773 latiem jums daargas sievietes un arii taam kuraam tas viss veel prieksaa ir izvietojies dazhaadas Rigas vietas "kolosalus" plakatus un reklamas stendus ar "burviigiem" apsveikumiem! Un tas viss jums! Ko?? Juuus veel majas? Nu tad atri skrienat laukaa un sameklejiet savu apsveikuma stendu un taa arii visu dienu tur smuki smaidot staavat un izbaudiet sho jauko apsveikumu!

                                      

Atslegas vārdi: Ne Apsveiciens0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 8. mar 2011. 11:56

Paul, ja domāji par manu uztveri un ironiju- tad jā- neesmu radusi spēlēt spēlītes - ironizēt un justies ar kaut ko īpašāka par pārējiem. Un neko īpaši ironisku jau nepateici- zemtekstus, vai dažādu traktējumu var pievilkt jebkurai situācijai- būtu tik gribēšana .Soreiz- Tev bija vēlme saskatīt notiekošajā kaut ko ne to , man - nē. Tas arī viss.

Dzēsts profils 8. mar 2011. 11:51

Nu saprotams jau Tavs domu gājiens - par mūsu naudu apsveica mūs ar savu foto un vienu nokaunējušos tulpīti ... Tikai tas stāsta ievads tāds ne visai ...

Elita g. 8. mar 2011. 11:41

Jocīgi...nav taču spiesta lieta sveikt šajos svētkos...bet ir tik jauki redzēt vīrišus iegādājamies ziedus itīpaši tādā jaukā saulainā dienā kā šodien!

Pauls S. 8. mar 2011. 11:15

Mjaa kadam te ir probleemas ar ironijas saskatiishanu :D

Dzēsts profils 8. mar 2011. 11:10

Ja nav vēlmes sveikt  visas dāmas , vai arī- kādu konkrētu dāmu šajos svētkos- tā ir Tava izvēle , attieksme, motivēta un argumentēta - ar kaut ko Tev svarīgu. Bet- pri čom te Ušakovs, plakāti ielās un tūkstoši latos? Vai konkrēti Tavu naudiņu Tev atņēma un izlietoja tiem mērķiem un tagad nav ne santīma pat puķītei savai mīļajai sievietei? Vienkāršs sveiciens pat te i- netā jau neko nemaksā...Saubos jau gan vai visas Rīgas sievietes gaida tieši Tavu apsveikumu, tādēļ- esi mierīgs, negribi- nesveic nevienu, gribi - sveic, tikai un vienīgi Tava paša izvēle un vēlme - ko un kā darīt.

Aivars K. 8. mar 2011. 10:37

lai sveic arī ušakovs.. bet mēs tomēr sveiksim katrs ***savu*** sievieti.. ar tādu ziedu pušķi,  kurš viņai  sagādās prieku..[ja sarkana tulpe - tad lai ir arī tā]..p

Autorizācija

Ienākt