Atzisanaas sev.

11. mar 2011. 10:06

Vai es esmu savas Dzinmtenes patriots? Vai ar darbiem ,dzivesveidu to pieraadu ? Cik Seit dzimuso izturas kaa patriotI ? VAI TAS KURS NEDZIVO KAA DZIMTENES PATRIOTS NAV DZIMTENES NODEVEEJS UN VAI PRET VINU NAV JAVERSAS AR VISBARGAKIEM SODIEM ??? ! ! ! ??? Taa varetu turpinaat ilgi ,bet pardomaam un pasvertesanai iesaakumam pietiks.

Atslegas vārdi: atzisanas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Ārija x. 5. mai 2011. 16:46

Sodīt par patriotisma trūkumu? Oho, lieliskas iespējas papildināt valsts budžetu! Vakar svētkus nesvinēju - līdz mēneša beigām valsts kasē jāieskaita, piemēram, 50 ls. Un tā uz priekšu! Tiem, kas hokeju neskatās, katru reizi pa piečukam! Hm, tur var krietni attīstīt "biznesa plānu"!

Olegs B. 5. mai 2011. 16:22

Berniskigs viedoklis   --tas no nemacisanaas   .

Anita o. 5. mai 2011. 15:53

Atzīsties sev   , ka slēpies, ka slēp savu patieso būtību .

Inita K. 25. apr 2011. 19:05

Nu vispirms ir sev jaanofurmulee jeedziens-dzimtenes patriots...Ko tas izsaka?Nedomaaju ka taapeec ka dziivoju citaa zemee,buutu jaashauj mani nost...Manaa sirdii vienmeer buus mana dzimtene un teeva maajas un ja mani aizdzen trimdaa dziives apstaaklji,tad ko man bija dariit,kaa vajadzeeja pieraadiit savu patriotismu,lai  mainiitu esosho dziivi?

Gunita A. 11. apr 2011. 14:08

Nezin , vai tā skaitās dzimtenes nodošana, kas vainīgs , ja Valsts nespēj nodrošināt darbu,lai varētu izdzīvot,ar patriotismu vien nepietiek,un kam gan ir viegli izšķirties par tādu soli-aibraukt,bet savādāk nevar. Daudziem nekas cits neatliek,vai nu aibraukt,vai sliktākā gadījumā, pašnāvība.....

Olegs B. 23. mar 2011. 22:22

Rehabilitacijas Labdaribas Fonds --sociali cietusajiem ,trucigajiem .

Kurzemniece E. 23. mar 2011. 22:19

vai RLF nav saistīts ar spēļēm?

Dzēsts profils 20. mar 2011. 12:31

Es esmu savas dzimtenes patriote, kaut arī nedzīvoju Latvijā. Es mīlu savu zemi, savas mājas, savu ģimeni, tradīcijas..
Ja kāds teiks, ka esmu nodevēja, jo aizbraucu, tad tam nav nekāda sakara ar nodevību. Es, gluži tā pat kā citi tautieši, esmu ekonomiskais bēglis. Aizbraukšana no savas zemes ir emocionāli smagākais lēmums, ko esmu pieņēmusi savas dzīves laikā.
Nekur nav tik labi kā mājās. Kamēr vien valdība nepārstās valti vadīt kā SIA "Latvija", tikmēr neredzu iespēju tur dzīvot. Pēdējais gads, ko Latvijā pavadīju bija apliecinājums tam, ka sievietes Latvijā nav vēlamas, turklāt jauni cilvēki vēl jo vairāk.

Dzēsts profils 11. mar 2011. 13:48

Ja nosprāgs badā,tad būs patriots!(maksā ,maksā,maksā nodokļus.Valstij kā nav ,tā nav diezgan!).

Autorizācija

Ienākt