...vai tavs vārds ir kā likums ???...

18. mar 2011. 21:52

Vai tu zini, ka tavs vārds ir likums? Ka tas, ko pasaki, pat nejauši, kļūst par tavu realitāti? Cilvēki būtu daudz uzmanīgāki savos izteikumos, ja viņi apzinātos izteikta vārda spēku.
Tu vari izlemt nekavējoties pārņemt kontroli pār saviem runātajiem un rakstītajiem vārdiem, kā arī pār savu likteni. Galu galā tikai un vienīgi Tu esi atbildīgs par to, ko tu runā. Neviens cits nevar piespiest tevi izteikties negatīvi. Tas ir tavs paša lēmums. Tāpēc, ja tu gribi mainīt savu dzīvi, uzņemies atbildību par saviem vārdiem jau tagad
Līdzīgs pievelk līdzīgu! Kā mēs izturamies pret apkārtējiem cilvēkiem, tā viņi izturas pret mums. Tāpēc svarīga ir mūsu rīcība.
Tai jābūt labvēlīgai.
Ja vēlamies, lai apkārtējā pasaule kļūtu tāda, kādu vēlamies to redzēt – jāmainās mums, nevis jāgaida, ka tā mainīsies!
Koncentrējies uz labo, jūties labi un dod vairāk labuma pasaulei. Vienlaikus uzlabo arī savu dzīvi. Juzdamies labi, Tu veicini personīgās dzīves un visas pasaules augšupeju.
Ja pastāv kādas problēmas, un tu vēlies justies labāk – sāc dot tūlīt pat! It sevišķi tad, ja tev šķiet, ka tavā dzīvē viss ir samudžinājies, tad, kad esi saslimis, vai tev trūkst naudas, – ir laiks sākt dot. Došana atkal atvērs kanālus. Došana likvidēs aizsprostojumu. Došana liks enerģijai nepārtraukti apritēt un plūst. Došana atkal atvērs durvis, lai tu varētu saņemt, jo tev ir jādod, lai saņemtu – tāpat kā dabā, vispirms jāiesēj, lai varētu novākt ražu!
Bet atceries – jādod ar prieku!
Tu izšķied savu dzīvības spēku un radošo enerģiju, ka nevelti laiku, lai atjaunotos klusumā. Klusums ir brīnišķīga vieta, kur notiek lieliskas lietas… Klusumā mēs nonākam saskarē ar savu iekšējo balsi, intuīciju, dziļākajām izjūtām, sapņiem un vēlmēm. Klusumā atrodam atbildes uz jautājumiem, kas mūs uztrauc, un risinājumus problēmām, kas šķiet neatrisināmas. Klusums ir patiesa svētība.
Atrodoties dabā, mēs jūtamies ievērojami labāk tāpēc, ka esam daudz tuvāk spēkam. Reizēm mēs pat izjūtam tiešu kontaktu ar dabu – tā ir vislieliskākā elektrizējošā jutoņa… Mēs tad jūtamies stipri, pacilāti, vienoti. Mēs jūtam kā spēks pulsē itin visā, mēs jūtam tā plūsmu un stiprumu ienākam mūsos un strāvojam tālāk.
Šo spēku daudz vieglāk var sajust ārpus telpām, mežā vai kalnos, jo tur nav trokšņu, pilsētas burzmas, telefonu, televizoru, ego, steigas, vardarbības, automašīnu, cilvēka darinātu lietu vai emociju, kas novērstu uzmanību un pārņemtu apziņu.
Brīvā dabā mēs zinām – spēks ir tieši šeit, mums blakus un mūsos!
Lai ko mēs gribētu, visu motivē mīlestība. Lai iegūtu, piemēram, jaunību, naudu, ideālu cilvēku, darbu, skaistu augumu vai veselību, jāizjūt mīlestība. Lai piesaistītu to, ko mīlam, jāizstaro mīlestība, un vēlme uzreiz piepildīsies.
Jūs daudz ko varat sniegt pasaulei, izstarojot mīlestības un labklājības jūtas par spīti apkārtējiem apstākļiem. Ikreiz, kad ir problēmas ar citiem cilvēkiem mājās vai darbā, ir laiks ar mīlestību dot savu svētību šiem cilvēkiem un problēmām.
Īsti draugi viens otram var darīt brīnumus. Ikvienam ir nepieciešams labs draugs, kam varētu palūgt, lai tas viņa labā pasaka patiesus vārdus (pozitīvus apgalvojumus) krīzē vai citā smagā situācijā.
Nemūžam neko neiegūsi, ja nebūsi pateicīgs par to, kas tev ir! Kāpēc? Tāpēc, ka izstarotās domas un jūtas bez pateicības ir tikai negatīvas emocijas, skaudība, dusmas, neapmierinātība vai nepietiekamības sajūta – tās nekad nedos to, ko vēlies. Ar tām tikai piesaistīsi vēl vairāk nevēlamā...

Atslegas vārdi: vards es0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Gundars Ī. 18. mar 2011. 23:59

...nu jā...Gredzenu pavēlnieks..., bet viss ir nopietnāk, arī mūsu dzīvē...

savsem k. 18. mar 2011. 23:52

Jauki ! Patīk man "gredzenu pavēlnieks" ..

Gundars Ī. 18. mar 2011. 22:16


...ne tikai acis, bet arī citas lietas..."gredzenu paveelnieks"...skatieties un maacieties...

savsem k. 18. mar 2011. 22:05

To aci man liekās - es filmā "gredzenu pavēlnieks" esmu jau redzējis ...

Dzēsts profils 18. mar 2011. 22:03

Taaa nau ace ! betgan ...Acabolis ....

Gundars Ī. 18. mar 2011. 22:02

...J.Jautriiti ...bet kaada acs tevi veero

savsem k. 18. mar 2011. 22:01

Ha , ha -   īsa pamācība mīlēšanā .. Būtu vēl īsāka - es arī izlasītu ..

Dzēsts profils 18. mar 2011. 21:56

Ja jūs turēsiet manas pavēles, jūs paliksiet manā mīlestībā, tāpat kā es esmu turējis sava tēva pavēles un palieku Viņa mīlestībā. Es to jums esmu teicis, lai mans prieks mājotu jūsos un jūsu prieks būtu pilnīg.........DIEVS.GUNDARS

Dzēsts profils 18. mar 2011. 21:55

Dievs saka: "Savus baušļus Es došu viņu sirdīs un rakstīšu tos viņu prātā.

Autorizācija

Ienākt