sociāli atbilstoš....

24. mar 2011. 20:48

vai cilvēkiem jābūt atbilstošiem arī sociāli?? vai pieļaujat attiecības traktorists-juriste,,vai slaucēja-deputāts?????//// zinātņu doktors-apkopēja???? :)

Atslegas vārdi: dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 25. mar 2011. 09:47

Var jau šajā situācijā piemetināt sen zināmo tēzi- izņēmumi tikai apstiprinā likumsakarības..Un atkal būšu solidāra ar ĀRIJU- jūtu stiprums ir laba lieta, taču tās ir tikai daļa no visa tā , kas veido i mīlestību, i attiecības - ilgākas par vienu saskriešanos Saeimas gaiteņos- a-la - viens ar portfeli -otra ar švabru.Jūtu stiprums neliks cilvēkam censties sevi izglītot, neliks interesēties par to, kas viņam šķiet neinteresants vai nevajadzīgs..ja aktīva interese un vēlme uzzināt ko jaunu nebūs pašam kā pašsaprotama lieta, nekādas jūtas nepadarīs brīnumus. Un tādā gadījumā- beigsies kaisle, beigsies attiecības. Dzīvē  reti , kad tiek izspēlēts " Manas skaistās lēdijas" sižets, vismaz - veiksmīgi- ļoti reti.

Ārija x. 25. mar 2011. 09:07

Un atkal oponēšu, Vi Vi!
Nav VISS tai jūtu stiprumā! Bez līdzīgas garīgās attīstības pakāpes NEKAS tur nesanāks! Protams, ne jau algas darbs ir galvenais, zinu arī traktoristu, kurš garīgi ir krietni virs manis ar maniem diviem diplomiem šūplādē. Bet tai iekšējau pasaulei IR jābūt kaut cik līdzīgai, tikai tad tā sākotnējā kaislība var pāraugt kādās paliekošās jūtās!

Vilks V. 25. mar 2011. 08:59

Sonja un Ārija-
Skaistākais jūsu komentāros ir tas(atšķirībā no Valda komenta arī ),ka
apgalvojumi "Nē-nav iespējams...."beidzas ar domu
klasiskajā variantā NĒ,BET TOMĒR TAS NAV NEIESPĒJAMI!
Viss ir mīlestības(kā jūtu)stiprumā... Ja tās ir pietiekoši spēcīgas-
IESPĒJAMS IR VISS!

Dzēsts profils 25. mar 2011. 08:15

pirmajā brīdī jau , protams, gribas ar putām uz lūpām apgalvot, ka - mīlestība un sociālais statuss ir divas dažādas padarīšanas un nevajag tās jaukt. Taču mana personīgā pieredze tikpat skaļi brēks pretī- un kā vēl jābūt  līdzīgiem arī šajā- sociālajā lauciņā.. Protams, ir izņēmumi, kad cilvēki , neskatoties uz savu nodarbošanos un izglītību ir ļoti interesantas personības un aktīvi pilnveido sevi , viss notiek , un tad arī attiecības starp juristi- traktoristu mierīgi var pastāvēt, bet klasiskā variantā- nē, nekas labs tur nesanāks. Agri vai vēlu tās atšķirības būs apgrūtinošas.Ārijai-   

Dzēsts profils 25. mar 2011. 00:04

daža laba apkopēja ir krietni interesantāka par zinātņu doktoru. un nemaz nav reta parādība, pat galīgi nemaz nav reta. kāpēc tāds jautājums? kompleksi?

Dzēsts profils 24. mar 2011. 23:09

Ja dzimumorgāni sader,tad amatiem nav nekādas nozīmes!...

Ārija x. 24. mar 2011. 21:31

Hi, hi, ideālists - sapņotājs Vi Vi! Pasakās varbūt un dikti smukos dāmu romānos! dzīvē diemžēl viņš tik skaisti nenotiek!
tai patiesai mīlestībai vienkārši neizdodas piedzimt starp tik atšķirīgiem cilvēkiem! Iekāre var rasties,  mīlestībai vajadzīga arī kaut kāda līdzvērtīga attīstības pakāpe, savādāk nekas tur nesanāks.
Lai gan - ja tas traktorists/ slaucēja/ apkopēja ir emocionāli un intelektuāli attīstītas būtnes, tikai bez diploma, ko ierāmēt un pie sienas pielikt, tad varbūt nav nemaz tik neiespējami!

Vilks V. 24. mar 2011. 21:15

Patiesa Mīlestība(nejaukt ar iekāri,egoismu un tml.lietām ,ko arī dažreiz saucam par mīlestību) ir Dvēseles stāvoklis-
tātad tam nav un nevar būt sakara ne ar sociālo stāvokli,ne vecumu,ne izskatu.....

Dzēsts profils 24. mar 2011. 21:14

Nezinu ka ar parejiem, bet ja juriste un traktorists, tad juristei būs veders sasmērēts ar mazūtu.

Dzēsts profils 24. mar 2011. 20:51

vecs vecis jauna meitene

Autorizācija

Ienākt