Jautājumi, kas maina dzīvi.

27. mar 2011. 13:57

Par ko? → Kāpēc tas notiek ar mani? → Kāpēc tas notika? Kad reiz tas beigsies? → Kamdēļ situācija atkārtojas? Ko es neizprotu pareizi? Kamdēļ esmu tāds ...? → Kā varu kļūt labāks? Kāpēc Es nespēju... ? → Kā Es spēšu ...?
Problēma - tā ir pagātne, tās risinājums - nākotne. Tagadne - vieta, kur mēs mācāmies no vakardienas kļūdām, lai nākotnē kļūtu labāki. Ja mēs rīkosimies un domāsim savādāk, tad dzīvosim pagātnē un uz nākotnes dāvātajām iespējām raudzīsimies ar izbailēm. Rīkoties vai mūžīgi baidīties - izvēle atrodas mūsu rokās!

Atslegas vārdi: dzīve38590, jautājums634

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Valentina G. 17. apr 2011. 04:14

Очень все правильно сказано! Валентина.

Ingrida X. 27. mar 2011. 14:24

Negribu te ienest pārlieku sentimentu, bet- fragmentiņš no manas visvismīļākās grāmatas:
"Es būšu," viņš atkal ierunājās, "tur pāri, ja tu pārdomāsi. Bet tev nav dota mūžība....laika putns ir spārnos, atceries?"

Nebaidīties. Nebēgt visu laiku. Tas ir tas, ko............jā, gribētu spēt.

Dzēsts profils 27. mar 2011. 14:03

Jautājumi, jau paši par sevi neko neizmainīs, un arī atbildes uz tiem - tapat būs tikai kaut kā sākums. Ja piweliks tur klāt- gribu un darbību- nu tad  gan kas labs varētu sanākt.
Jančukam- - tīri precīzs šis un arī pārejie personāžu apraksti- citos jautajumos/blogos.

Dzēsts profils 27. mar 2011. 14:01

Dzēsts profils 27. mar 2011. 13:59

Pionieris ir konstruktīvs un pozitīvs Cīnītajs, kurš mēģina piedāvāt oriģinālus sarunu tematus, noderīgu un būtisku informāciju. Viņa sniegtā informācija satur citātus un linkus, tādā veidā veicinot sakarīgu diskusiju. Pionieris Internetu uztver kā rosinošu, attīstošu un vienlidzīgu vidi, kur domājošiem un inteliģentiem cilvēkiem no visas pasaules apmainīties ar idejām un informāciju. Viņš atklāti neuzbruks, bet taktiski kritizēs šķeltnieciskus komentārijus, nepamatotus uzbrukumus un stulbu pliekanumu. Viņš ir vienmēr laipns un izpalidzīgs pret Jaunuli un aizstāvēs viņu pret uzbrukumiem. Ļaunais Klauns, Mērglis un Rupeklis izjūt pret viņu indīgu, intensīvu naidu. UZMANĪBU: Dažreiz Viltvārdis vai Ļaunais Klauns ir nomaskējušies par Pionieri. Dažreiz Pionieris var kļūt par Džekilu un Haidu.

Autorizācija

Ienākt