Izveidots dīvaināko seksuālo noviržu saraksts.samekle sevi!

29. mar 2011. 18:25

Anaklītisms - patoloģiska vājība pret jaundzimušajiem un viņu pamperiem. Tas nenozīmē, ka šie cilvēki vēlas stāties sakaros ar zīdaini, bet gan gūst baudu no tā, kad viņiem kāds maina piečurātos un piekakātos pamperus. Tāpat šiem dīvaiņiem patīk, kad viņu dibenus iepūderē ar talku un dzirda ar pudelīti. Cilvēku, kuriem baudu sagādā šādas izdarības, nav mazums - speciālā mājaslapā reģistrējušies ap 15 000 „draugu pamperos".

Transvestofīlija. Cilvēki ar šādu novirzi tik ļoti mīl sievietes, ka ir gatavi stundām ilgi nelīst laukā no sieviešu drēbēm. Piemēram, amerikāni Keriju Helovīnu, kurš 20 gadus ir precējies un kura ģimenē ir četri bērni, vairs neapmierina tikai zeķubikses un vakarkleitas - viņam pēc speciāla pasūtījuma izgatavots lateksa kostīms, kas ārēji atgādina sieviešu formas. Uzvelkot šo otro ādu, Kerijs jūtas laimīgs un seksīgs.

Balonisms - specifiska tieksme uz baloniem. Neuzdāvinot „bērnam" kāroto gaisa balonu, viņā ir modusies iekāre tieši pēc šīs lietas. „Es izģērbjos un ļauju gaisa balonam glāstīt manu ķermeni, " stāsta Johans E., kurš labprātīgi piekritis ārstēties Vīnes psihiskās veselības centrā. Viņš atklāj, ka balona pieskārieni tik ļoti viņu elektrizē, ka pēc tam ir ļoti viegli sasniegt orgasmu. Kā izrādās, šī nav reta novirze, par ko var pārliecināties interneta lapā bustersworld.com, kuras lietotāji tīksminās, ka baloni viņiem atgādina sieviešu krūtis.

Makrofīlija - viena no mazohisma formām, kas izpaužas vēlmē tikt bradātam ar kājām.

Elektrofīlija. Pinočeta diktatūras laikā cilvēki tika spīdzināti, izmantojot elektrošoku, proti, elektrodi tika piestiprināti pie cilvēka ģenitālijām. Ja pratināmais atteicās atbildēt uz jautājumiem, viņš saņēma sitienu ar strāvu. Elektrofīli ir tie dīvaiņi, kas no šādas mocīšanas gūst seksuālu baudu.

Retifisms. Par retifīlu sauc vīrieti, kurš krāj sieviešu kurpes un, aplūkojot, apbrīnojot un skūpstot tās, pavada lielu sava laika daļu. Tādu pašu nodarbi sievietes sauc ļoti nevainīgā vārdā - par „šopingu".

Merintofīlija. Ēģiptieši, pirms gatavot mūmijas, sagaidīja cilvēka nāvi, turpretī mūsdienu entuziasti nesteidzas gaidīt. Merintofīlija ir vēlme tikt ietītam. Cilvēkiem, kas cieš no šīs novirzes, patīk, ka viņus ietin marlēs, atstājot mazus caurumus elpošanai.

Frakturofīlija - vājība pret sieviešu ortopēdiskajām korsetēm un citām līdzīgām iekārtām. Katra sevi cienoša frakturofīla iecienītākā grāmata ir Romeina Sloukomba fotoalbums Salauzto leļļu pilsēta. Grāmatā redzamas kailas japānietes, kas ieģērbtas dažāda veida ortopēdiskajās iekārtās.

Makroginofīlija - vājība pret augumā lielām sievietēm, kuru augums pārsniedz divus metrus. Tādu sieviešu nav daudz, tāpēc tās retās garā auguma īpašnieces nevar vien atkauties no pielūdzējiem, kuri cieš no šādas anomālijas. Piemēram, Amerikas reslinga čempione, kuras augums ir 1,91 centimetri dienā saņem neskaitāmas vēstules no pielūdzējiem. Psihologi norāda, ka tas bieži vien ir mātes iespaidā, kura ar savu stingro audzināšanu zēna prātā atstājusi milža iespaidu, un pret šādām sievietēm turpmākajā dzīvē viņi izjūt vājību.

Pigmalionisms - mīlestība pret lellēm. Ir vīrieši, kas uzskata, ka lelles ir labākas par sievietēm, jo viņas nevajag aplidot un viņas vienmēr ir gatavas nodarboties ar to, ko vīrietis tajā brīdī vēlas. Iemesls mīlestībai pret lellēm ir arī materiāls, no kura tās izgatavotas - silikons un gumija.

Morfofīlija - vājība pret ļoti resnām sievietēm. Pēc statistikas datiem, vismaz 10-15 % vīriešu iekāro resnas sievietes. Apaļīga sievietes visos laikos vīriešos rosinājušas iekāri, un daudzās kultūrās resna sieviete joprojām tiek vērtēta augstāk nekā kaulaina un tieva.

Atslegas vārdi: sex.33

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Valentina G. 17. apr 2011. 03:50

Это всевозможные патологии. Вряд ли кто открыто захочет в этом признаваться. А если и захочет, то это уже вариант без комментариев...

Dzēsts profils 30. mar 2011. 09:37

sevi jau tur atradi cerams,ka citiem piedāvā!

Dzēsts profils 29. mar 2011. 22:09

Eu, Jurij, bet ja es neatbilstu nevienai no tām fīlijām - tad Tu ko, gribi teikt ka es vispār nekam nederu..........

Dzēsts profils 29. mar 2011. 19:38

visu izlasīju ,man nau šitās fīlijas ... ,moška ,kāda ir es nezinu ,bet šitās točna naf  

Autorizācija

Ienākt