Mīlestība bez nosacijumiem

8. apr 2011. 08:34

Sveiciens vētrainajā rītā!
Šorīt domas panesās uz šādu visai dzirdētu teikumu.Man jau liekas šāda mīlestība var būt uz tikai pavisam mazu un meaizsargātu mazuli,sunīti,kaķīti.....(vienu vārdu sakot mazuļiem).Jo,kad viņi paaugas,tad tiek gaidīts kas vairāk,lai pilda pienākumus,lai ievēro kārtību,uttt......
Kas attiecas uz mīlestību starp vīrieti un sievieti,tur vienmēr valda kāda vēlme,vēlme pēc mīļuma,uzmanības,sapratnes,(reizēm ir indivīdi,kuriem vienam nāk tīra mīlestība,bet no otras puses auksts aprēķins,bet par tiem šoreiz ne)tātad mēs visi kaut ko gaidam no otra,un tā ir mīlestība kurā būs jāievēro,kādi noteikumi,ne Jūsu pašu izdomāti,bet jau laika akmenī iecirsti,jo ir bijuši visos laiku laikos......

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dagnija L. 22. mai 2011. 00:11

...KĀDI NOSACĪJUMI????!kAD IEMĪLIES UN ESI STIPRI AIZRĀVIES(TĀ SAUCAMAIS ROZĀ BRIĻĻU PERIODS),TAD VIENKĀRŠI -NONES JUMTU--PAR KĀDIEM NOSACĪJUMIEM VAR BŪT RUNA,TAS JAU IR NEDAUDZ VĒLĀK,KAD VISU SALIEKAM PA PLAUKTIŅIEM,TAD SĀKAM UZSTĀDĪT NOSACIJUMUS UN TO PAŠU PRASAM NO PARTNERA...BET TAS FORŠĀKAIS BRĪDIS VIENALGA IR TAS BEZSVARASTĀVOKLIS,BEZ TĀ JUMTA-TAM NAV NE LAIKA ,NE TELPAS,NE IZSKAIDROJUMA,TAS TĀ VIENKĀRŠI AR CILVĒKU NOTIEK!!!

Dzēsts profils 18. mai 2011. 09:22

          Doma vien iepriekšējā komentārā ,,uzņemties gādību,, jau ir aprēķins !?  Tad pie kādas beznosacijumu mīlestības mēs varam ar šādiem ļautiņiem tikt, ja viņi pat nepzinās neatšķir aprēķinu no mīlestības ?
         Beznosacijumu mīlestība ir šķietami naiva-itkā vientiesīga, bet tā gluži viss nav.   Viņa ir mierīgi klusi enerģiski tiecoša vienam pēc otra un tie aprēķini pildīsies iespēju robežās , bez iepriekšējas plānošanas, kura nekad nav pildijusies un nepildīsies.

Dzēsts profils 8. apr 2011. 11:41

............es arī nesaprotu ,kas tā beznosacījuma mīlestība tāda ir un ,kas to izdomājis -cilvēks ,kas negrib uzņemties par otru gādību ,tad kas tad tā par mīlestību ?

Autorizācija

Ienākt