Vajadzīgie produkti:
1 tase ūdens
1 tase cukurs
4 lielas olas
1 tējkarote sodas
1 tase brūnā cukura
citronu sula
rieksti
1 pudele viskija (ieteicams 0,7l tilpums)
2 tases žāvētu augļu (rozīnes, āboli, vīģes, aprikozes)
Pagatavošanas gaita:
Nogaršo viskiju, lai pārliecinātos, ka tas ir kvalitatīvs.
Paņem lielu glāzi!
Vēlreiz nogaršo, lai tiešām būtu drošs, ka šis ir labs viskijs.
Izdzer visu glāzi!
Atkārto šo procesu vēlreiz!
Ieslēdz elektrisko mikseri un sakul vienu paciņu sviesta lielā ietilpīgā bļodā. Pievieno vienu tējkaroti cukuru.
Pārbaudi, vai viskijs vēl joprojām nav zaudējis savas burvīgās īpašības.
Iedzer vēl vienu glāzi šo gardo dzērienu.
Izslēdz taču beidzot to mikseri!
Sasit 2 olas un pievieno tās lielās bļodas saturam.
Ieber bļodā arī žāvētos augļus un turpini kult!
Ja augļi saķeras miksera lāpstiņās, tad ar skrūvjgrieža palīdzību lāpstiņas iztīri.
Vēlreiz iedzer viskiju, lai nomierinātu garšas kārpiņas.
Jā, tagad mīklai pieber divas tējkarotes sāls! Vai ko citu, principā vienalga! Kuru gan tas uztrauc??? Iedzer viskiju!
Jā, pieturoties pie galda stūra, pievieno mīklai citrona sulu un riekstus, tējkaroti cukura vai vienalga ko.
Pievieno mīklai to, ko vēl vari atrast!
Ieslēdz krāsni! Uzgriez 350 grādus temperatūru!!!
Uzmanies no galda stūriem, kuri skrien Tev virsū!!!
Izmet piedegušo kūku pa logu!
Neaizmirsti pārbaudīt viskiju!
Dodies gulēt!
Nu kuram tad vispār garšo augļu kūkas?!?
Atslegas vārdi: visijs0
Jap
Man nekas nesanāks, jo man viskijs negaršo un smaka riebj...pēēē!!!
Imi, beidz ākstīties nāc no privātā čātiņa uz publisko, te visi savi cilvēki, sapratīs!
Vai Tev sametās žēl to viskiju?
Imi, ko bremzē...jo ātrāk sāksim, jo ātrāk...viskiju piebeigsim...neklusē taču smukulīt...
Man arī normāla, moš satiekamies un to visiti piebeidzam...es jaunos stringus uzvilkšu...
nu visijs ir veel no vakardienas palicis un orentaacija ir normaala
Man kaut kas liek domaa, ka Imim viskijs ir! Atliek noskaidrot, kāda viņam orientācija.
Pamēģinātu, bet nav viskija!
Augļu kūka (tāpat kā jebkura cita kūka) man tiešām bijusi nebijusi, tā ka mierīgi varētu eksperimentēt!
Viskija joprojām nav...
...nu laba gan šī recepte!...visu pamatā viskijs... ...kas var būt labāks par to!