Izdzer jūru, intelektuāli Wili Cif...

26. apr 2011. 00:14

Kā sauc tos cilvēkus, kuri skaļi devē sevi par intelektuāliem, bārsta svešus domu graudus un pa ausu galam dzirdētas prātulas, bet pie mazākā izaicinājumu, neatbildot par saviem iepriekš teiktajiem vārdiem izvairās no uzdotiem jautamumiem glābjot savu intelektuāļa imidžu! Man liekas glēvuļi!

Ja kļūdos...Wilni Cits...esi laipni gaidīts atbildēt uz jautājumiem šajā bogā.
Tad nu...1.pastāsti kāda tomēr ir sakarība starp mentalitāti un garīgu rūdījumu?
Interesanti būtu dzirdēt arī Tavu skaidrojumu par savu apgalvojumu...kura etniskā kopiena atļauj mainīt savus principus tās pārstāvjiem un kura etniskā kopiena liedz to darīt. Tā starp citu varbūt pastāstīsi, kāds ir Grūbes jaunās grāmatas nosaukums, kurai par godu Tu esot uzrakstījis blogu. Varbūt Tu zini cik šajā grāmatā ir lappušu un kura izdevniecība to ir izdevusi?

Ja nevari atbildēt..."izdzer jūru" viltus intelektuāli Wilni Cits

Atslegas vārdi: liekulība0, Gļēvulība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 26. apr 2011. 02:17

Apupet ! Robčik , visu cieņu šoreiz !

Dzēsts profils 26. apr 2011. 01:35

Varbūt viņam sāp vēders un viņš netiek no tās vietas ārā, mēs taču to nezinam, mēs nevaram viņam piezvanīt, varbūt, ka viņam tagad nav telefona, vai tas ir atslēgts, dēl parāda. Varbūt viņš ir aizturēts par pretvalstisku propagandu, vai pārtikas zādzību veikalā Maksima. Neviens viņam nevar palīdzēt.

Robciks E. 26. apr 2011. 01:13

Šajā gadījumā demagogs ir krāpnieks, melis, zaglis un pie visa vēl gļēvs un dikti bailīgs ar tik zemu intelekta līmeni, ka nu jau pats baidās iesaistīties diskusijā...izdēsa no savien blogiem vairāk kā 10 sev nevēlamu un viņa trulumu atmaskojošu komentāru. Pirms tam gan solija speciāli ierasties pēc 22:00 un atbildēt uz visiem jautajumiem. Vajadzēja laiku. Cerēja, ka spēs atbildes atrast Google...taču nevar netā atrast pilnīgi debīlus apgalvojumus, kas ir pretrunā ar jebkura cilvēka veselo saprātu!
  

Dzēsts profils 26. apr 2011. 00:54

Tas "dabl jū vilnis" raksta ar rupjām kļūdām, viņš pieder pie demagogu diasporas, un es kautkur lasīju, ka ar viņiem nevajag strīdēties, jo strīda laikā viņi Tevi noved līdz savam līmenim un beigās sakauj, jo pieredze lielāka. Tās ir tikai manas domas un nevienam tām nav jābūt saistošām.

Robciks E. 26. apr 2011. 00:33

Kas Tev Zeiss liekas skarbs? Tas, ka cilvēks iedomīgi lieloties ar savu spožo intelektu ar mērķi atstāt iespaidu uz sievietem uzraksta to, ko pats nesaprot.
Pēc tam kad nav spējīgs atbildēt uz elementāriem jautājumiem, nosēž nedēļukaktiņā, un atkal parādās pie apvāršņa, un atkal sāk spīdēt ar intelektu. Augstākā mērā nožēlojami. Prātīgs cilvēks otreiz nesāktu lielīties ar to, kā viņam nav...taču šis intelektuālis ir īpašs!  

Dzēsts profils 26. apr 2011. 00:24

Skarbi !

Dzēsts profils 26. apr 2011. 00:19
Autorizācija

Ienākt