Iesēdās karietē

2. mai 2011. 21:53

Nolieku savas vieglās dienas - tā teikuši, saka un vēl teiks daudzi. Kā tur patiesībā, zina tikai viņi paši. Gan jau iedomājāties, ka runa ir par karaliskajām kāzām Anglijā. Par to arī pie mums viens liels oh un ak. Skaisti, burvīgi, brīnišķīgi. Dod Dievs viņu laulībai ilgu mūžu.
Jā, vieglās dienas ir noliktas, bet vai kāds no jums (mums) varētu savu personisko, arī pilnīgi privāto ikdienu nolikt zem mikroskopa visu apskatei? Keita to ir izdarījusi. Veselu stundu par to domādama viņa nestāvēja, tik nieka 10 gadus gan. Lēmums pieņemts, kas izdarīts izdarīts.
Ikvienas karaļnama kāzas ir pastiprinājušas runas un domas par to, cik šodien nepieciešams uzturēt karali, karaļnamu. Arī šīs. Gan jau jaunie monarhi drīz pēc medusmēneša beigām būs spiesti paziņot par savu izvēli, lēmumu šajā lietā.
Vai karalistes uzturēšana ir tikai naudas izmaksas? Ko tauta, valsts sabiedrība par to saņem pretī? Reizi gados 20 jau iepriekšējā vakarā ieņemt labākās vietas, lai krāšņi savām acīm lūkotos jauno gajienā un braucienā? Ko citu arī?
Mums to nesaprast? Tas nav mūsu tautas tradīcījās. Kalpi un viss.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Kurzemniece E. 2. mai 2011. 22:18

Arī Kristīne nolika savas vieglās dienas.Mīlesība.Kāds te sakars ar saprašanu vai nesaprašanu un kalpiem?

Autorizācija

Ienākt