mana bērnības drauga sieva?

10. mai 2011. 15:06

sieva? viņa sieva laiž katru dienu ar citu čali, reizēm pat ar vairākiem...un vēl viņa mājās viņus ved...tā kā šis ir spiests dzīvot pie savas mātes vienā istabā...policija neko nedara...tikai novērošanas kameras uzlika...kad šis dusmās gribēja tos mērgļus ar cirvi izdzīt, viņa sieva izsauca policiju, ierosināja lietu...bija spiests maksāt milzu summu...iedomājies...tā ir viņa māja un zeme...bet šim pilsētā jāmitinas pie mātes mazā dzīvoklītī...vienreiz jau viņš bij nomainījis atslēgas, bet šī uzlauza...esot šeit deklarēta...un likumīgā sieva - vāks kaut kāds..
viņš iepazinās ar to mauku, kas jau nākamajā dienā pēc kāzām ar citiem laida...nu šis pēc tam ar neatpalika...sieva vienā istabā ar večiem...šis otrā ar citu...tagad tas vinam esot piegriezies...viņa sieva vēl piedevām ir biseksuāla - gan ar večiem, gan vecenēm, gan vēl visādus mākslīgos locekļus sapirkusi...ar to sievieti dzīvo kopā...kad nedabū večus...bāž tos viena otrai...
sieva un vīrs laulājušies baznīcā...točna vāks kaut kāds...a pirms tam viņš bij katoļu seminārā iestājies...
nu bērnu paldies Dievam viņam nav...
visi krīt ārā spontānajos abortos...
tiešām nekādu pārspīlējumu...viss ir patiesība...

Atslegas vārdi: biseksuāle1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 11. mai 2011. 08:30

Tāds tādu atrada- ne vairāk ne mazāk. Ja čoms tā vietā, lai vienkārši izšķirtos , ja jau nepatīk šitādas štelles , iesaistās visā tajā balagānā, un atrisinā dzīvošanas problēmas ar to, ka pārvācas pie mammas- tātad viņam pašam tas dzīvesstils patīk.  

Sanita B. 10. mai 2011. 18:55

Kautkā neticās, ka vīrietis, kas gatavojies kļūt par katoļu priesteri, pats kādu laiku ir uzvedies amorāli, līdzīgi ka paša sieva. Slikts piemērs lipīgs.  

Dzēsts profils 10. mai 2011. 17:28

Policija, cik zinu, ģimenes škandālos ietur distanci. Tur jau nevar saprast, viendien kaujās, citudien mīlējās. Te nu gan kaut kāds traks seriāls.

Dzēsts profils 10. mai 2011. 15:34

..........  vai tiešām šis vīrs  nesaprot , ka viņai vajag (vajadzēja)  tikai dzīvokli ne viņu?

Dzēsts profils 10. mai 2011. 15:21

Tur laikam svētuma nekāda varbūt es esmu atpalicis laikmetā ........ Un pat uz šadu laikmetu netiecos.......... ( Katrs izvēlas kā viņš vēlās dzīvot )

Dzēsts profils 10. mai 2011. 15:11

Te jau pasaules gals ir klāt   , pārējiem vēl biku jāuzgaida ...

Dilaila L. 10. mai 2011. 15:09

Šis stāstiņš drusku atgādina kaut ko no "dzīvnieku pasaules", kad vienalga ar ko, par ko, kādā veidā un vispār viss vienalga.......!

Autorizācija

Ienākt