Aicinājums

11. mai 2011. 10:51

       Latviešu tautas ilgas pēc zaudētās brīvības atgūšanas joprojām nav rimušas, un tās nerimsies, kamēr pukstēs kaut viena godīga latvieša sirds. Brīvības vietā mums tika iesmērēts brīvības surogāts, pie tam ar jo lielām piedevām: turpat miljonu nelikumīgi iepludināto civilokupantu jeb kolōnizatoru. Komunistu pastrādātiem noziegumiem Latvijā pievienojami arī asiņainie notikumi 1991. gada janvārī, kā arī kolōnizatoru masveida legalizācija ar segvārdu – naturalizācija. Ir jāceļ jaunas barikādes pret mūsu visniknāko ienaidnieku noziedzīgiem plāniem un jāpasaka kategorisks NĒ! Būsim arī šoreiz vienoti savā taisnīgajā cīņā par patiesas brīvības atgūšanu!
       Atceroties 1991. gada janvāŗa notikumus, kad kopības spēku izjutām it visā, kad arī asa, satīriska dziesma palīdzēja cīņā pret sarkanajiem varmākām, mūsu viltus «labdariem», būsim stipri savā pārliecībā un nepadosimies kosmopolītu aicinājumiem.

Fēlikss Čeksters
Avots: http://home.parks.lv/latvietis/03_31j_febr/lapa1.htm

Atslegas vārdi: okupācija0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 11. mai 2011. 14:19

Man kā latvietei piemīt zems pašnovērtējums,pakļaušanās.......bet man ir arī otra puse un tagad notiek iekšēja cīņa kura no tām gūs virsroku

Kaspars B. 11. mai 2011. 12:38

Ikdienā un visur. Ik mirkli. Tiklīdz rodas iespēja. :)

Dzēsts profils 11. mai 2011. 10:53

Kur? Kad ? Cikos? Tak pasaki konkrēti un būsim klāt

Autorizācija

Ienākt