Viss būs tā, kā tu vēlies!

28. mai 2011. 12:11

6 soļi uzvaras virzienā
1. Tātad neveiksme (likteņa trieciens, krahs, liktenīga nejaušība utt.) ir klāt. Nesteidzies - tā izeja, kas liekas pati par sevi saprotama, nebūs tā labākā. Atvēli sev laiku un sameklē citu.
2. Atceries savus mērķus. Neveiksmes brīdī tos nekādā gadījumā nedrīkst samazināt. Gluži otrādi - tieši tagad tiem jāpiešķir vislielākais vēriens.
3. Nomierinies un pafantazē: ko darīt šajā sarežģītajā situācijā. Neierobežo sevi ar domām "pārāk sarežģīti", "mani ne tā sapratīs", "pārāk liels risks" utt. Tu taču tikai fantazē.
4. Ņem vērā, ka nav efektīvi uzticēt savu glābšanu kādam citam, centies neveiksmi vienā jomā (piemēram, darbā) kompensēt ar pienākumiem citā (piemēram, personīgajā dzīvē), meklē izeju virzienā, kas tevi nekad nav saistījis (lai tā būtu astroloģija, reliģija vai psihoanalīze). Nav pareizi aiziet pagrīdē, sodīt sevi, atriebties pāri darītājam, līdz bezgalībai meklēt neveiksmes iemeslus un baidīt sevi ar visām iespējamām sekām.
5. Labāk pievērsieties tam, ko sen jau es gribēju darīt, bet atlikusi uz vēlāku laiku - kaut daļēji atbrīvoties no tā, kas apnicis, mazliet palutināt sevi, paplašināt paziņu un draugu loku, domāt par nākotni un gaidāmajiem panākumiem.
6. Nebaidies kļūdīties. Tavā priekšā taču ir milzīgs manevru vai spēles lauks.

Atslegas vārdi: dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 28. mai 2011. 16:55

filozofs......nu riktīgs filozofs

Dzēsts profils 28. mai 2011. 14:06

tevī ir pretruna, pats izlasīji?  iepriekšējā jautājumā- (cik ilgi var ticēt tai pasakai par spējām) tu dievu noliedz un ko saka 4. punkts šajā jautājumā?

Autorizācija

Ienākt