Pārdodu balsi (Saeimas deputāta pārdomas)

3. jūn 2011. 07:02

Stāvu pie saeimas nama un pārdodu savu balsi, par Jūdas grašiem pārdodu sev dāvāto uzticību pienākumu un atbildību. Sanāciet pircēji lēti pārdodu cilvēku spēju ticēt manam godīgumam, man ir vienalga ko par mani domās pēc trim četriem mēnešiem. Šobrīd pārdodu, gan jau kādu amatu pametīs kā jau labi kalpojušam sunim. Sanāciet pircēji man vienalga kam pārdot, galvenais saņemt naudu un iemest dzimteni miskastē es taču šeit varu arī nedzīvot. Sanāciet man uzspļaut saviem vēlētājiem.  

Atslegas vārdi: pārdodu0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 3. jūn 2011. 13:39
Dzēsts profils 3. jūn 2011. 13:37

ZZS ir labi cilvēki,bet redziet,ka izslēdza no partijas Ivetu Griguli,bet atbalsta Lembergu,kas tur Latviju "grožos"... Dariet ko darīdami,apdomājiet galu!!!

Dzēsts profils 3. jūn 2011. 13:28

Paldies,Rēķa k-gs,neesmu nekāds vadošais ierēdnis,lai pirktu,pietiek ar savu!
Skaidra Grase,neesi naiva,Oligarhu partijas muļķo tautu ar labiem,pazīstamiem cilvēkiem,lai iegūtu sev reitingu,kas balsos par viņiem. Vērtē partijas,kuras gremdē Latviju!!!...

Uldis R. 3. jūn 2011. 09:20

labs salīdzinājums

Dzēsts profils 3. jūn 2011. 09:07

Es domāju , ka mēs pārāk vispārinām lietas , kaut tās ir konkrētas. Piem. es balsoju par cilvēkiem , kurus uzskatu par kompetentiem savā darbā un rīcībā , jo viņi paši to teikuši un solījuši. Es uzticos , jo pati esmu tāda , kurai var uzticēties  .
Bet dzīve parāda , ka ne vienmēr balts ir balts !?
Rodas apmulsums, neticība , piesardzība...  
Kaut gan ...kaut gan  - vēl nesen pati savās mājās pārliecinājos, ka , nolīgstot kādu meistaru, pašai ir bijis jābūt redzīgākai , saprātīgākai, domājošākai..... par meistaru, jo viņš savu darbu var izdarīt paviršāk vai kvalitatīvāk ....labāk...sliktāk ...,jo ,re , viņš esot meistars ! Ar meistaram cienīgu samaksu ! Bet elektrības vadi saimniecības mājā bija tā ievilkti, ka varēju uz tiem zeķes karināt ! Tad gan biju pārskaitusies , eksplodēju , uz ko saņēmu mierīgu atbildi : "" Es jau varēju labāk , bet padomāju  - šī ir saimniecības māja .... "'    Tātad - acis jātur vaļā, ja uztici kādam darbu !

Uldis R. 3. jūn 2011. 08:17

Mēs jau pašio ļaujam tā rīkoties

Dzēsts profils 3. jūn 2011. 08:08

diemžēl tā tie āpši ar mums izrīkojās.

Vasilijs P. 3. jūn 2011. 08:02

Masacusetsas gubernators jau varetu vienoties ar Dargo Maseli par sadarbibu Senata velesanas.

Autorizācija

Ienākt