Vai nav zuperīga diena paradīzē vai PUJAKA Latviešu gaumē!? :-@

18. jūl 2011. 18:56

Sekojot vakar saņemtajiem profesionalajiem ieteikumiem, vakar vēlu vakara, kas kādam jau būtu dziļa nakts, bet vēl kādam jau agrs rīts, caurskatot visus 100 TV kanālus neko noderīgu priekš sevis neatradu. No paša rīta braucu uz pludmali pa ceļam paķerot kafiju, minerālūdens pudeli un iegādājoties izteikti vīriešu žurnālu ar atbilstošu nosaukumu For Him Magazine. Pludmalē ne ar vienu neiepazinos, neizdevās arī pačalot ar pilnīgi svešiem ļaudīm, laikam vainīga iedzimtā kautrība. Neatradu neko noderīgu arī žurnālā, taču saule, ūdens, mango tabaka, kņudošā āda un Kronberga visnotaļ pozitīvā intervija, kuru ar interesi izlasīju, kaut kā nostradāja, tik efektīvi, ka pat Kalnietes patetiskā politiskā reklāma, slavinot Dombrovski, kā ražošanas atbalstītāju un Latvijas ekonomiskā uzplaukuma radītāju, liekas tīrā patiesība!  
Tagad es vismaz zinu atbildi uz jautājumu, kā padarīt Latviju par pašu laimīgāko zemi pasaulē. Tīrais nieks, par Pasaules bankas aizdevumu jāizpērk zeme kaut kur pie Barselonas un japārceļ Latvija uz vietu, kur saule spīd 300 dienas gadā!

Vai es neesmu ģēnijs!?   Domāju, ka man par šo atklājumu pienākas, kā minimums trīs zvaigžņu ordenis un Jūsu neviltotās ovācijas!

Tikai pamēģinat sabojāt man garstāvokli!  

Atslegas vārdi: 7up0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 19. jūl 2011. 10:31

kas par bicepsiiiiiiiiiiiiņiiiiiiiiiiiiiem

Dzēsts profils 18. jūl 2011. 21:00

Nu ta beidzot! Aplausi un apbrīnas pilni skatieni Tavā virzienā Neturi sveci zem pūra, ideju kā karogu rokās un rīkojies, kļūs mūsu brīnumzeme arī vasarīgāka

Maija V. 18. jūl 2011. 20:47

Aplausi ģēnijam   

jana l. 18. jūl 2011. 20:37

  

Comi N. 18. jūl 2011. 19:10

Nekas nav jāmet Goča jau aizņēmās!    Japierunā tie olgalvji iegūldit neksutamajā īpašumā. Varam paņemt ar rezervi un vēlāk par dubūltu cenu pārdot Leišiem un IKauņiem, būs ko Pasaules bankai nomaksāt un paliks vēl kadam sastāvam Capirinjas gadiem 15mit!  

Dzēsts profils 18. jūl 2011. 19:06

Atbalstu pilnībā........par cik tad jāmet lai tādu naudu sadabūtu Latvijas glābšanai, bet padomā ko ietaupam ......par apkuri nebūs jāmaksā.......nu kur vel laimīgākas fināls   

Autorizācija

Ienākt