Kam vieglak skirties?

14. aug 2011. 17:06

Kam vieglak skirties,sievietei vai virietim? Vai ari skiramies tikai tapec,kad otrs vairs neakcepte principus,vai ari neizdodas otru morali dabut sava puse,jo viedokli atskiras un katram ir savadaki? Vai ari baidamies ka otrs ir vajs un nespecigs un taja pasa laika par otru jarupejas un jauznemas paoildus oienakumi,kas dzen izmisuma,ka ari dusmas izdaram greizus gajienus kas atspogulojas pasa dzive pec tam!

Atslegas vārdi: dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Dzēsts profils 15. aug 2011. 09:06

Hmm, šķirties nav viegli nedz tam, kurš paliek, nedz tam , kurš- aiziet..Tas ir viens no smagākajiem lēmumiem, kas ir jāpieņem..katrā konkrētā gadījumā būs savs stāsts un motīvs. Tā vispārināti - šķiras tādēļ, ka atšķiras skatījums kardināli svarīgās lietās. Pretēji  visur postulētajam pieņēmumam , ka - kopdzīve ir viens liels kompromisu  perēklis, un ego pārbaude--- teikšu tā- šāds pieņēmums ir taisns ceļš uz šķiršanos.. jo tās ir spēles- ar sevi un otru cilvēku.

Vasilijs P. 14. aug 2011. 20:02

Dali nekad netika apsplaudits...

Vasilijs P. 14. aug 2011. 19:57

Rubenss,kura gleznas apsplaudija-tika labots,un labots-kluva nesamerigas...

Dzēsts profils 14. aug 2011. 19:53

  Abiem ir sāpīgi.....un abi to slēpj...

Vasilijs P. 14. aug 2011. 19:49

Ja!Luvra,un muzigie caurveji.

Dzēsts profils 14. aug 2011. 18:40

Man liekas, ka tas , kurš grib ( ierosinātājs ) šķirties , gan vairs nedomā par morāli, iespējām ko mainīt , u.t.t . , jo viņš jau ir citās vīzijās , laimes cerībās ...
Tas ir vieglākais ceļš tam, kurš bēg  !
Patiesībā - jebkuru (!?) laulību var glābt un saglabāt , izveidot un pilnveidot ( kā panīkt sākušu rožu krūmu ) , ja vien ir saprašana par Mīlestību , kādu mums cenšas atklāt Dievs . Tajā gaismā mēs otru cilvēku skatām ne pasaulīgām (!!!) , bet Dieva acīm , kuŗā mēs katrs esam Vislabākais , Visskaistākais , Visvērtīgākais !
Ja tā , tad kur bēgt , ko meklēt ... ; vislabākais jau mums ir dots !

Dzēsts profils 14. aug 2011. 18:08

nezinu par citiem..man pašai šķiršanās (kaut pagaidām tā nosacīti) emocionāli ir atvieglojums, tikai vot tās papīru būšanas vecis vēl bremzē, kaut sen jau jaunās sievas pēļos vārtās..:)

Maija V. 14. aug 2011. 17:45

Nedomāju,ka tas ir viegli abām pusēm..

Alise .. 14. aug 2011. 17:45

..Attiecības ir EGO pārbaudījums. Tikai cilvēks, kura ego ir pietiekami nobriedis un pašpietiekams, ir spējīgs to godam izturēt. Ideālā variantā divi cilvēki ,dzīvojot kopā ,atrod veidu, kā salikt savas dzīves kopā , saglabājot savu ES , un šādi papildina viens otra personību. Bet, ja nav šāda spēcīga ES ko saglabāt?...Ja viens no partneriem ir pakāpies savā attīstībā pakāpienus augstāk, bet otrs negrib to darīt...stāv uz vietas vai arī cenšas otru vilkt lejā...tad ir jāšķiras. Šķiršanās, jebkuā gadījumā, ir sāpīga...gan vienam  , gan otram....it sevišķi, ja tas otrs nesaprot, kāpēc vairs nav iespējama kopdzīve, bet vaino otru ....Katram kokam divi gali!..Galvenais- izšķirties...nepazemojot otru!

Lavanda K. 14. aug 2011. 17:42

visvieglāk izšķirtiem tam, kas gatavs aiziet... tam, kas tam nav gatavs - tas ir sāpīgs pārdzīvojums... un te nav nozīmes, tas ir vīrietis vai sieviete... sāpēs vienalga vai tu sev griezīsi labajā vai kreisajā rokā... nesāpēs tik tai rokai, kura griež...

Aldis A. 14. aug 2011. 17:14

Par visu var izrunāties savstarpēji, Tas ir galvenais vienam otru uzklausīt. Tad salikt kopā kas jūs vieno un kas šķir. Nevajag iecikloties vajag atslābināties. Par škiršanos atkarīgs kurš grib šķirties. Kurš negrib tam sāpīgāk

Autorizācija

Ienākt