Galantie vīrieši, jeb copy paste?

30. aug 2011. 19:19

Vīrieši ir dažādi --->.jauki un ne tik, bet interesanti ir pavērot kā viņi cenšas iepazīties ar jaukajām daiļavām. Pats galvenais ir tas, lai labo un skaisto vārdu netrūkst ko teikt daiļajām būtnēm. Dzīvē tas ir savādāk ---> redzi, klausies un ticēt jeb ne, tā jau katra paša izvēle. Bet te i-netā ir savādāk, jo mēs sievietes jau neredzam viņi cenšas, jeb copy paste veido.

Atslegas vārdi: galantie0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Dzēsts profils 21. sep 2011. 19:37

Sievietes naivi iedomaajas, ka ja viirietis buus sajuusminaats no sievietes, vinjsh dzeju kraajumus spees rakstiit.. Taas ir pilniiigaakaas muljkjiibas. Nepatiik jums tie dailjrunaataaji? Bet par tiem, no kuriem ir jaabaidaas visvairaak, juus pat neiedomaajaties. Saldo vaarsmu leejeeji, apbur momentaa un juus atkal uz tiem pashiem graabekljiem lecat sajuusmu pilnaa leecienaa.. Un peecaak atspeeleejaties uz tiem, kuri diemzjeel nemaak tik saldi runaat..
Copy-paste? Shajaa valstii ir viirieshu deficiits, bet sievietes nez kaapeec uzvedaas taa, itkaa uz vienu sievieti buutu 101 viirietis..

Dzēsts profils 31. aug 2011. 12:17

Ja patiesi interesē par to atvēršanos... tad jā atveras, bet protams ka jābūt kautkam iekšā lai būtu kam nākt ārā..... Nekad iepriekš nebūtu domājis ka varu pantiņus rakstīt, vai kādu stāstiņu, kamēr nesņēmu kārtīgu emociju devu kura burtiski izgrūda. Pirms tam pat nemēdzu dzeju lasīt, vienīgi ja vajadzēja deklamēt vai kādai lomai......

Dzēsts profils 31. aug 2011. 11:48

Tik pat labi - arī reālajā dzīvē vīrietis var deklamēt kaut kur izlasītus , samācītus, priekšā pateiktus tekstus- kā vieglāk un ērtāk pašam, kā šķiet vietā un laik;ā vislabāk piemēroti. Vai tie ir patiesi teksti- to jau pēc darbiem jāskatās..

Smaidīgais S. 31. aug 2011. 10:08

Tas jau tiesa, ka katram ir jāizvēlas ticēt, jeb ne, arī te i-netā. Bet vnk gribējās zināt kā ir vai tomēr vīrieši biežāk izmato copy paste i-netā, jeb tomēr ieraugot jauko, daiļo būtni viņos atmostas skaisto vārdu krājums.  

Dzēsts profils 31. aug 2011. 09:57

Izvēle- ticēt vai nē, ir vienmēr , arī šeit, netā, arī - tur ārā- reālajā dzīvē..

Dzēsts profils 30. aug 2011. 20:15

Bet mēnesgaismiņa tak dvēselē ir sieviete..... tik jūtīga un trausla natūra..... nu beidziet tak viņu  visi dauzīt.... viņš tak mieru nest te nācis.....

Dzēsts profils 30. aug 2011. 20:12

Redzi Vilni, tu pat neizproti par ko ir runa. Ja esi zadzis, melojis un liekuļojis apvainojis un saukājis cilvēkus un turpini to darīt, tad neesi tuk glumš un liekulīgs, tad neapgalvo pretējo, jo īstam vecim ta neklājs. Neviena sieviete pat ta nedarītu!

Comi N. 30. aug 2011. 20:08

Nu re Vilni, nebija ilgi jagaida. Velc kuru sutanu vēlies, āža kāja vienalga spīd cauri!  

uz V. 30. aug 2011. 20:01

Nu meitenīt basām kājām gan spēji tadīt jautrību. Tu un zaļais naktspodinš esat kļuvuši kā viens nedalāmais. Pamperss pat nav nepieciešami...

uz V. 30. aug 2011. 19:56

Nu protams protams atvainojos ar paskaidrojumu jau tajā reizē! Bet kā noprotu, ne jau atvainošanās jūs abus tevi ar zaļo nktspodiņu interesē, bet gan mùžīgā ķīvēšanās ar lozungu, -"kuru mēs šodien knābàsim"
Bet nobloķēju tādus feikus, kuri nav audzināti sakarīgi bez rupjībām izdacìties!

Dzēsts profils 30. aug 2011. 19:53

Ja nav jautrība tad tā jarada........meistarklase

Dzēsts profils 30. aug 2011. 19:39

Labdien Vilni! Vai mani atceries? Ja nē ...... atgadinašu .......... es esmu ta meitene, kuras blogu tu viens pret vienu parkopēji un līdz sim pat neesi atvainojies. Vel vairāk ...lai splēptu no citiem lietotājiem savu talantu izdzesi manu komentaru un bloķēji mani. Vai tagad atceries ,,,, vīrieša vārda nepamatotai nēsataj???

Comi N. 30. aug 2011. 19:35

Wili, vai sevi atpazini?  

uz V. 30. aug 2011. 19:30

Tikai praksē, tobiš reāli tiekoties gūsi patiesību, no tā nav jābaidās... Arī sievietes pēc izrādes nomazgā grimmu un nomet tērpu, vai ne tā?

Autorizācija

Ienākt