Dzīves dāvanas un to pieņemšana.

9. sep 2011. 13:58

Dzīve reizēm dāvā to, ko visvairāk vēlamies, bet vai mēs to pamanām un protam izmantot?
Cilvēks visvairāk vēlās Laimi un Mīlestību. Kā arī visvairāk baidās no lielas Laimes un lielas Mīlestības, jo tās mēdz sagādāt smagas sāpes un ciešanas. Liels un mazs ir personīgi izprotami  jēdzieni, jo  katram cilvēkam individuāla izpratne par šiem lielumiem.
Cilvēks baidās saņemt ko lielu tad, ja viņš ir infantils - pieaudzis bērns.. Tad viņam ir pārliecība, ka par visu, ko dzīvē saņem ir ar to pašu jāsamaksā atpakaļ. Bez bailēm un šaubām var pieņemt lielu dāvanu tikai  tad, ja to pieņem ar patiesu pateicību.
Jo lielāka dāvana, jo lielāks pārbaudījums dzīvē. To var izturēt pieauguši cilvēki, kuri  pelnīti saņem šo dāvanu. Ja viņi  iztur šo pārbaudījumu, tad tas nozīmē, ka viņu vēlēšanās arī turpmāk varētu tikt piepildītas. Ja pieņemšana sagādā problēmas, tad tā var būt dziļa krīze un iespēja zaudēt stipri vairāk, kā bija pirms dāvanas saņemšanas.
Ja vēlamies no Dzīves kaut ko, tad, laikam jābūt arī gataviem to saņemt

Atslegas vārdi: Dzīve38590, ticība29, attieksme3443, pārliecība2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Alise .. 9. sep 2011. 19:45

...un bieži vien cilvēks turas pie tās tukšās dāvanu kastes, skatās tajā ....un blakus neredz , ka ir dāvana, kas pilna ar Mīlestību!
...ak, šīs salauztās sirdis....zināms mazohisms...!!

uz V. 9. sep 2011. 15:39

pate dzīve ir kā dāvana! Ko lai dar, ja cilvēks pašpietiekams un spēj pateicīgs būt it visam un katran, kas nāk un projām iet?... Es neēsmu atkarīgs ne no lietām un cilvēkiem, lai tiem piesietos. Tā ir materiālās pasaules problēma, cilvēki kļūst atkarīgāki i no mantām i no cita cilvēka. Tā kā man šķiet, -ir jāprasa lielāka atbildība no tiem, kuri nāk un iet " sevi uzskata par dāvanu"! Bet visā pārējā es piekrītu šai domai -Dzīve ir kā pārbaudijums un man tā ir vienīgā, pret tās es attiecos ar atbildības sajūtu.

Maija V. 9. sep 2011. 15:24

Dāvana,kas pieņemta ar patiesu pateicību, vienmēr nes svētību...

Gunars s. 9. sep 2011. 14:59

    Lielā dāvana var būt siers uz peļu slazda ,kā ēsma tavai paklausībai ! Nebūsim naivīši !  

Pārsla P. 9. sep 2011. 14:52

laikam jau esi izaudzis, ja to saproti

Raitis M. 9. sep 2011. 14:27

Laikam neesmu izaudzis vēl. Man diez ko nepatīk lielas dāvanas

JAUKUMIŅŠ n. 9. sep 2011. 14:15

traki ir tad ,kad cilvēks saņem to ko tik ļoti ir vēlējies un ,kā bērns ,kam apnīk rotaļlieta arī uzvedas -mol es vairāk šito negribu ,gribu citu un tā paliek aiz viņa vēlaizvien salaustas toreiz salaustas mantiņas ,tagad salaustas sirsniņas .......................

Dzēsts profils 9. sep 2011. 14:04

Laikam gan. Jāvēlās un jābūt gatavam, ka vēlēšanās var arī piepildīties

Autorizācija

Ienākt