sex ar neģerim

11. sep 2011. 21:35

ko jus domaja par neģerim

Atslegas vārdi: 123270

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (65)

Mārtiņš M. 12. sep 2011. 17:11

pats labākais ka šo blogu vajadzētu apbalvot ar atzinuma rakstu... nopietni  
kāds domā, analīzē, cenšas izvērsti domu izklāstīt, bet TE- 5 vardi- un vētra ūdens glāzē   es uz dirsas  

Dzēsts profils 12. sep 2011. 17:04

Mārtiņ, parasti jau runā par to kā pietrūkst    

Mārtiņš M. 12. sep 2011. 17:00

  visu vienā putrā... intīms, benzīns, soc.pabalsti LV un UK  

Dzēsts profils 12. sep 2011. 16:50

Paldies, bet kas teica, ka būs viegli???  
Manuprāt, bet tas tikai IMHO, ir liela starpība kur ko dara...tā taču ir mūsu kopējā ekonomika   Un, protams, atkal tikai mans IMHO, tiklīdz ļoti augsti attīstītajā valstī sāksies kādas problēmas, tad lielākā daļa, tevi Eva ieskaitot, atkal meklēs kādu siltāku vietiņu.... .  
Nedomāju gan, ka mūsu valsts ir neattīstīta... Grieķijā benzīna cena ir EUR 1,86, mums šorīt vēl tikai  EUR 1,29.

Ewa S. 12. sep 2011. 16:29

palasu un smejos..aizbrauc dariit netiiros darbus..tad jau iznaak latvijaa tikai tirie darbi un visus netiiros darbus dara jaunaakas tehnalogjijas un cilveekam pat nav japiedalaas..:))..nesmidiniet mani..kaada starpiiba kur ko dara..vai varbuut tagad iznaak ka tas kas dara vienkaarshu darbu vairs nav cilveeks kaa to uzskata dazhi par melnadainajiem..un man prieks ka Latvija jau gandriiz no bedres aaraa to var redzeet pec degvielu cenas :))...jaa tada pati gandriz kaa augstaak attistitajaas valstis..gan jau ka algas cceljas lidz ar degvielcenaaam..lai veicas!! :)

Ewa S. 12. sep 2011. 16:25

romis..ir viens sakariigs chalis..vismaz nav mazs kompleksains punjku tapa..:))

Dzēsts profils 12. sep 2011. 10:05

Ja par tēmu, tad NĒ. Par viņiem neko nedomāju... rasistisku domu nav, bet "don't touch me"... esmu bijusi valstīs, kur viņi dzīvo...lai dzīvo savu dzīvi, es dzīvošu savējo.
Ļoti patika Dzintara atbilde Evai!   Jā, Eva, mēs te mazāk vai vairāk visi sitamies, ļoti bieži pat 10 stundas dienā (par sevi) un es to daru, jo ceru, ka būs labāk, un labāk savu enerģiju un domas veltīt Tēvzemei...tici man, mēs jau esam gandrīz ārā no tās bedres. Tiešām nesaprotu, kapēc latvieši tik viegli paceļ rokas augšā un aizbrauc darīt netīros darbus citur, kad var taču darīt tieši to pašu šeit...kas liedz būvēt tās pašas milzīgās siltumnīcas, radīt darba vietas sev un citiem...jā, būs jāizstrādā projekts, būs jāieliek milzīgas pūles, lai atrastu noieta titgu... jā, tas atmaksāsies ilgtermiņā..., bet tas būs šeit...vēl taču ir milzum daudz lietu, ko varētu darīt. Personīgi pazīstu cilvēkus, kas ir pametuši mājas un aizbraukuši uz Norvēģiju tīrīt istabas, nav nekāda medusmaize...tik vien kā galus var savilkt kopā, ja nedzīvo no kkādiem pabalstiem. Man jau gan šķiet, ka esi gaišs cilvēks un aiziesi nobalsot, nelieši vienmēr ir bijuši un būs, tapēc jau nevar vainot visus... tāpat politikā ir visnotaļ cienījami, erudīti cilvēki. Ideāli būtu, ja vēlētāji no katras partijas varētu atlasīt konkrētus cilvēkus, mēs būtu plaukstoša valsts!   ja Latvijā ieviesīs divvalodību, tad gan rokas nolaidīsies...   iespējams, ka tad braukšu prom un vairs par šo valsti neko negribēšu zināt... zinu tikai to, ka mani senči vienmēr ir bijuši cīnītāji!  

Dzēsts profils 12. sep 2011. 02:11

Atkal sex! Vai Tu latviski rakstīt neproti?!   Nēģeris tāds pats cilvēks,kā Tu,tikai ādas krāsa atšķiras un Penis lielāks,kā Tev!...

Ewa S. 12. sep 2011. 00:19

Dzintar..tikai ievelc ludzu elpu...nekad neesmu teikusi ka latvieshi slikti..veel vairaak..es pati esmu latviete....latviete poliete..krieviete..visi esam cilveeki..ar savaam vajadziibaam..domaam un idejaam....bet tas kas notiek latvijaa..mani neiepriecina..un Tu jau vari man stastit ka viss ir ideaali..lai nu taa butu..bet es redzu citu situaciju..piedod un taa nav taa iepriecinoshakaa...

Dzēsts profils 12. sep 2011. 00:11

Bet lai nu kā , es nenosodu Latviešus kas mēģina iedzīvoties ES valstīs .....lai ko arī viņi tur darītu ..... tāda ir dzīve ............ ir šeit grūti! Un stulbi ir teikt ,ka Latvijā dzīvot ir ok ............... Te vairs nekas nav pa lielam  ok ...............  un ilgi vēl nebūs !  Tā ,ka malači svešumā aizbraukušie  Latvieši! Turaties , dzīvojaties utt .............  

Dzintars M. 12. sep 2011. 00:08

Ewa, Tu mani tomēr kaitini. Es saprotu, ka katrs cilvēks rada kaut kādas pašattaisnojošas, sevi slavinošas koncepcijas, bet to nevajag darīt, citus nemotivēti pazemojot. Es šogad pasekoju līdzi Taviem izteikumiem teitan. Te, izrādās, mēs visi Latvijā esam inerti, slinki un apsūbējuši, te mēs par daudz kūkojam internetā, te vēl kaut kas līdzīgā manierē. Tā kā es sevi par vanckaru neuzskatu, šis paļas uztveru personīgi.
Kādi gan var būt iebildumi pret Tavu berzēšanos ar nēģeriem?! Nekādi! Bet kāpēc Tu lien pie tiem sliktajiem latviešiem, man nav saprotams. Ir taču lērums angļu interneta portālu. Tur Tu vari gudri izrunāties par Hastingsas kauju, Lielo brīvības hartu, lapsu medībām, grautiņiem Londonā vai "Manchester United" panākumiem 1987./1988. gada sezonā. Kļūsti par viedokļu līderi savā jaunajā paradīzē, nevis tiranizē baurus.

Dzēsts profils 12. sep 2011. 00:03

........  enigma nav īsti manā gaumē ,   bet lai nu kā     Paldies Ewai par dziesmiņu !  

Ewa S. 12. sep 2011. 00:00

nu re Jani..redzu relaxejoshai muzikai i burvju vara :))...jebkuraa gadiijumaa mes tiesham neesam tiesiigi kaaadu nosodiit...un sajusties parakiem...mes visi esam cilveeki..visi velamies lai mus miil..saudzee utt...un ja satiksimies uk..tu alu es sidru...dzersim..un tu pasmiesies par to kaa kadreiz biji maldiijies attieciibaa uz cilveekiem un adas kraasaam..jo redzeesi ka ne latvietis..tavs tautieties bus tas kas palidzigu roku sniegs..bet gan kaads..kuru pirms kaada laika tu biji niidis..tas viss ir iespeejams...:)

Dzēsts profils 11. sep 2011. 23:57

  Par viestrādnieku vēl varu būt ............. kas zin, varbūt Anglijā kaut kad arī tiksimies ............... varēsim pārspriest visas šīs humānās lietiņas pie   alus kausa  ...............  un   tad es Tev iespējams teikšu , man ar melno Aishu dzīvē ir bijis labākais sekss ............. kas zin , viss var būt !!!

Ewa S. 11. sep 2011. 23:52

shitai sJani Tev..un vel pasaki ka es nerupejos par tevi :))
http://www.youtube.com/watch?v=raujHrZ-1Dk&feature=related

Dzēsts profils 11. sep 2011. 23:41

Ko es gribu teikt..katrai nācijai ir gan labi, gan slikti cilvēki..tas ir viens ..otrs-jāsaka, ka tomēr kaut kādas kopējās raksturīgākās īpašības ir katrai tautai. Ko piemēram saka par igauņiem, ka tie ir lēni, latvieši -strādīgi, skaudīgi, ēbrēji- tirgoņi ut.t. u.t.t ...Un tā ir cilvēku, pat teikšu un nekļūdīšos- cilvēces nelaime -naids pret cittautiešiem (ne jau visiem, protams)...un es nezinu, kad pienāks tie laiki, kad varēs pateikt - visi cilvēki ir brāļi un māsas un neviens nenaidosies, nekaros un iestāsies idille...Nu nebūs tā...nebūsim naivi.

Ewa S. 11. sep 2011. 23:39

redzu Jani cik tumsoniigs esi..un domaa ka melni epiipee zaali un tikai repo..:))...bet lai nu paliek..gan ari Tu izaugsi un redzesi talak par savas seetas zhogu..pagaidaam tev veel nav laiks iziet no savas vienseetas..dziivo tur..un esi galvenais laimiigs.....ja taa padomaa..pats savaa zemee taads viestraadnieks vien esi :))..

Dzēsts profils 11. sep 2011. 23:36

Ja es dzīvotu Anglijā ........ es runātu līdzīgi Ewai - 100% .......... melnie jau būtu mani degradējuši ...... ..... man kā viesstrādniekam nebūtu lielas izvēles  ....... pīpētu zālīti , būtu hip hop un repa fans , sauktu es viņus par saviem melnajiem brāļiem............ būtu jāpielāgojas !

Ewa S. 11. sep 2011. 23:33

nezinukaa ir patiesiibaa un kapeec ASV ir taads pezidents..bet zinu vienu..vietaa kur es dziivoju..nekad neesmu dzirdeejusi ka kaads shkirotu cilveekus pec adas krasas....tas lielas tik ljoti stulbi un sekli...bet nu katram savs kaa jau teicu..ja kadam ir probleemas ar kaadu adas krasas pienjemshanu...ok..lai taa buut..man personiigi adas krasai nav noziimes..ja cilveeks ir jauks...paldies vinjam ka vinjsh taads ir..ja ir agresiivs..lai /dievs ar taadu..taadam pasham gruuti dziivee..tas arii viss

Dzēsts profils 11. sep 2011. 23:28

Lielvalsts prezidents ir "baklažāns" .........ne baltais , ne melnais ...........viņam māte ir baltā .........
ASV ir rasistu zeme............ par prezidentu melnais tika tikai tāpēc ,ka pārāk daudz amerikāņus sāka vainot visā .......... karos , nehumānismā , rasismā utt ........... tādā veidā amērika parādīja pasaulei , ka viņiem nav aizspriedumu ne pret ādas krāsām , ne tautībām utt....... ka pat binladen veidīgie amērikā var kļūt par prezidentu ......... Welcom USA !!!    

Autorizācija

Ienākt